cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sadni jogurt

clock-img

04.10.2005, 14:46

clock-img

malika

pencil-img

3199

ima katera recept kako se pripravi sadni jogurt? Jaz ga imam samo za navadnega in glede na to, da ima moj sine zdaj manijo na jogurte, bi mu ga sama doma naredila, ker ko ga v nedeljo popoldne ali zvečer zmanjka je panika v hiši user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

04.10.2005, 18:47

clock-img

Anonimen

Malika,kupiš navaden jogurt in sadje.Sadje v mikserju zmiksaš dodaš navadni jogurt po želji saldkor,pa je.
A si ti mislila cel postopek,tudi kisanje mleka?

clock-img

04.10.2005, 18:52

clock-img

india

pencil-img

5342

Malika, če ga delaš v strojčku za pripravo ogurta,...jaz ga naredim s sladkorjem, posebej zmiksam sadje in včasih dodam še kakšen keks ali mueslije, da malo hrustlja, potem pa to primešam narejenemu jogurtu.

clock-img

06.10.2005, 10:47

clock-img

malika

pencil-img

3199

A strojček za jogurt tudi obstaja? Madonca sem za luno, prvič slišim user posted image

Bom poskusila zdaj najprej te vajine recepte, upam, da mu bo dobro.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

08.10.2005, 19:53

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

a veš kaj jaz počnem? user posted image  v navadni jogurt dam žlico al pa 2 marmelade user posted image  borovničeva je najboljša, njama user posted image

clock-img

08.10.2005, 21:36

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj kako enostavne stvari, pa se jih ne spomniš user posted image

Neva, kako pa zgleda tisto s kisanjem? Mi napišeš prosim? user posted image

clock-img

09.10.2005, 11:43

clock-img

india

pencil-img

5342

Malika, sicer nisem Neva, a mi smo kislai mleko tako, da smo dali liter navadnega mleka v lončen vrč ( včasih tudi kar v navaden pisker), zraven malo navadnega jogurta ali kislega mleka, se pa dobi v lekarni tudi sredstvo za sirjenje, s tem, da potem dobiš ven skuto.
Skratka, mleko smo z dodatki dali v vrč, okrili s krožnikom ali pokrovko, potem pa pustili za  1 dan, oz. dokler ni bilo dovolj kislo.

clock-img

12.10.2005, 20:49

clock-img

malika

pencil-img

3199

Miska hvala, ampak to poznam, ker mi delamo isto, ampak rezultat je kisli mleko user posted image  .

Sicer pa že prakticiram vse nasvete in zaenkrat se ga še da nasankat user posted image

clock-img

15.10.2005, 22:42

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Navadni jogurt+sadje (borovnice, maline, jagode...sveže ali zamrznjeno)+kakšna žlička medu+ovseni kosmiči+kruh+....idej je toliko kolikor je hrane na naši ljubi Zemlji. Jaz sem mu večkrat dala navadni jogurt in noter kar sveže jagode ali borovnice in je bilo fullnjami. Pa še čisto naravno je, brez kakršnihkoli dodatkov.

clock-img

17.10.2005, 10:58

clock-img

india

pencil-img

5342

Strojček  za jogurt lahko sedaj naročite pri Neckermanu, pa še drag niuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem