cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

S kemperjem v italijo

clock-img

29.01.2008, 20:53

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Vidim, da ste tukaj nekatere prave potovalne mačkeuser posted image Zato prosim za kak nasvet.

Prvič bomo najeli avtodom, mož pa 2-letnica, za 10 dni pa ful bi šli radi v Ita. Do sicilije je malo dolga za prvič, ali pačuser posted image Sardinija mene mika, toskana odpade, ker nima plaž... skratka junijsko potovanje z obveznim kopanjem.

Prosim... user posted image

www.alergije.net

clock-img

29.01.2008, 22:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Na Sicilijo je škoda hodit za 10 dni, od tega ti 2 dni pobere pot, ker je ogromno stvari za videt...

Sardinija je pa simpatična, ja... user posted image  Smo bili lani, 14 dni.

Varianta je tudi Elba in okolica.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

30.01.2008, 13:32

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Tudi o Elbi sem razmišljala, ja. Samo kaj greš potem za okolico, bolj po mestih? Meni bi bilo blazno všeč večinoma bit lepo ob morju ob kaki lepi plažiuser posted image Kaj pa kempi, koliko so kaj po sardinija na noč za kemper? Pa še nekaj mi prosim povej, vidim, da si v teh stvareh: koliko je velika hladilna skrinja v hladilniku, koliko spraviš notri (cca 3kg mesa bi šlo)?

Lp,
Tina

www.alergije.net

clock-img

01.02.2008, 21:35

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Smo šli danes rezervirat avtodom, skrinja je dovolj velikauser posted image Zdej pa samo še pot za 11 dni rabimo, ampak to bo najmanjši problemuser posted image

Aja, kaj pa korzika, je res ful draga (dražja od sardinije)?

www.alergije.net

clock-img

03.02.2008, 09:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ne, Korzika je cenejša od Sardinije.

Za kampe poglej na netu, imajo vsi cene...
Mi smo bili na Sardiniji v naslednjih 4 kampih:
- Cugnana (Porto Rotondo-Costa Smeralda)
- La Mariposa (Alghero)
- Spinnaker (Oristano)
- Cala Gonone

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

05.02.2008, 10:11

clock-img

binica

pencil-img

512

Koliko pa pride najem kamperja??

clock-img

05.02.2008, 12:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

V visoki sezoni tm 100-120 Eur na dan

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

07.02.2008, 18:52

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Smo šli danes rezervirat avtodom, skrinja je dovolj velikauser posted image Zdej pa samo še pot za 11 dni rabimo, ampak to bo najmanjši problemuser posted image

Korzika je čudovita. Sem bila tam 12 dni in resnično uživala. Bila pa sem s šotorom. Kampi so zelo urejeni, čisti. Plaže so enkratne za male otroke, saj so večinoma peščene. Mesta so manjša, ampak vseeno lepa. Ljudje pa tudi zelo prijazni. Jaz Korziko zelo priporočam. Če te zanimajo slikce mi piši na ZS pa ti dam link, kjer jih imam objavljene. Samo se bo potrebno registrirat.

Korzika se mi ni zdela draga. Hm...400€ na osebo sva zapravila. Sva pa jedla tudi zunaj, vsak dan kavica.

clock-img

14.02.2008, 21:11

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Bova podaljšala in najela za 13 dniuser posted image Še vedno pa se odločava med korziko in sardinijouser posted image Kemper sva dobila ful ugodno, za 60 evrov, sej drugače se ne bi odločila, drugi najcenejši je bil šele za 85.

www.alergije.net

clock-img

15.02.2008, 13:42

clock-img

blak

pencil-img

660

A zaupaš, kje ste najeli avtodom? Zaradi cene namrečuser posted image

clock-img

16.02.2008, 08:13

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Blak, sem ti poslala na zs.

Aja, sva se odločila, da gremo na Korzikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od 8.6. do 20.6. 

Tako da če kera priporoča kak dober kamp ali kaj za pogledat si, prosimuser posted image

www.alergije.net

clock-img

16.02.2008, 11:05

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Aleria(rimski ostanki), Cap Corse (neke vrste puščava), Sartene (prazgodovinske najdbe), Bonifaccio (kredni nanosi, jame, pogled na Sardinijo) , Porto (calanques), Corte (središče korziškega separatizma izhodišče za raziskovanje hribov in jezer v dolini Restonice), Ajaccio (rojstna hiša Napoleona), narodni park Castaniccia- hrana iz kostanja, Calvi (kortiški Santropez, kao rojstno mesto Kolumba- Hrvati bi jih po ritiuser posted image ) Najboljši kampi so bili meni v okolici Bonifaccia, Propriana in v notranjosti v Corte-u, pa na Cap Corse obvezno it, ko mata kamper. Jaz sem bila peš v kombinaciji na palček in vlak, pa tja nisem šlauser posted image user posted image user posted image . Sem imela namen, samo mi je zmanjkalo časa. Z avtom se da pa vse to videt in še več v 14 dneh. No mal je odvisno tudi od tega koliko se kopaš. Za vodič si pa sposodi Michelinovega, meni je bil ta še najboljši. za kampe maš pa to spletno stran http://www.campingcorse.com/indexang.html

< Sporočilo je popravil frufru -- 16.2.2008 11:07:30 >

clock-img

18.02.2008, 08:41

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Zakaj bi jih hrvati po ritiuser posted image A ni bil kolumb rojen v Genoviuser posted image

www.alergije.net

clock-img

18.02.2008, 20:56

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

Ja, bil .. pomojem je v zgornjem postu mišljen Marco Polo, ki je - po prepričanju Hrvatov - bil rojen na Korčuli ... da je Italijan pa pozabijo ;) današnja precepcija zgodovine, ah ja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem