cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SVEČKA V SPOMIN

clock-img

04.09.2004, 20:19

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

VERJETNO ŽE VSI VESTE KAJ SE JE ZGODILO V RUSIJI.NE BOM DOSTI PISALA O TEMU KER MI JE PREVEČ HUDO.EDINO SPOROČILO KI VAM POŠILJAM JE TA DA BI NA OKENSKE POLICE DALI PRIŽGANO SVEČKO V SPOMIN PADLIM ŽRTVAM.

clock-img

06.09.2004, 09:51

clock-img

tina a

pencil-img

626

Smo prižgale in še vedno gori - VSEM OTROČKOM IN TUDI STARŠEM, KI SO BILI ŽRTVE TE TRAGEDIJE!:((:((:((:((

clock-img

10.09.2004, 11:43

clock-img

Anonimen

Na žalost mora cel svet izvedeti, kaj se je dogajalo, kao zaradi antipropagande storiteljev. Ampak če bi jaz odločala, o tem televizije sploh ne bi poročale. Vsi bi morali to ignorirati, že iz sočutja do žrtev, do otrok in njihovih staršev. Sedaj pa nešteto ljudi po vsetu komaj čaka, da bodo čimveč videli in slišali, kaj groznega se je dogajalo... Jaz sploh slišati nočem. Je prehudo.
Po unga idiota Putina bi v šolo zaprla, skupaj s najbolj razbesnelimi Čečeni in naj naredijo z njim, kar hočejo.

clock-img

30.09.2004, 21:36

clock-img

pika8

pencil-img

140

:((:((:((:((:((zelo zelo žalostno.Mi smo tudi prižgali svečko.Naj otroke,tam kjer so zdaj :angel:čuvajo,seveda pa tudi njihove starše.:angel::((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem