writing-img

SV. FILIP IN JAKOV

clock-img

31.03.2006, 10:11

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Lep pozdrav,

a je že kdo bil v Sv. Filip i Jakovu?user posted image

clock-img

31.03.2006, 13:09

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

Zdravo

mi že tja hodimo vrsto let, in za prvomajske praznike gremo spet.
tam smo zelo zadovoljni, bivamo pa v apartmajih.
v albumu imam tudi nekaj fotografij iz dopusta.

clock-img

11.04.2006, 14:25

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Mi smo bili tam lansko leto s tri mesečnim otrokom in smo se imeli super. Še posebej smo bili zadovoljni z apartmajem, ki sem ga našla kar prek interneta, tako da smo šli na slepo. Pa nam ni bilo žal.

Lp Ksenja

clock-img

12.04.2006, 17:39

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Sem bila pred kakimi 4 leti. Polno apartmajev, veliko jih je čisto zraven morja, voda ful čista, plaža malo skal, malo manjših kamenčkov. Bilo je ful mirno, ni nekega nočnega dogajanja, tudi sicer v kraju mislim, da ni kaj veliko stvari - trgovina, poštni nabiralnik, drugega se skoraj ne spomnim. Apartma smo res imeli fajni s pogledom na morje.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

13.04.2006, 20:12

clock-img

suziq79

pencil-img

14

Tam sem  bila pred 3-4 let; --odvisno kaj iščeš - dogaja se bolj malo, kamenčki na plaži pa so bili pošteno ostri (mislim da je bil to pesek iz zdrobljenih skal) in prav nič prijetni za bosonoge. A si že bila na Rabu - plaža v Loparju je raj za otroke (za ta stare pa malo manj, ker moraš malo več prehoditi do globoke vode), ker je sama mivka. Je pa treba v kakšen privat apartma, ker so hoteli zanič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem