cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

STREŠNA KRITINA

clock-img

01.08.2006, 12:36

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Živjio.

letos sicer še ne, ker ne zmoreva še tega stroška, prihodnje leto ali paleto po tem pa bova obvezno morala menjati strešno kritino. Pred par leti je bila 1/2 strehe na novo prekrita, druga polovica pa jeimela še stare strešnike, ki pa so že precej uničeni. Skratka ne bodo več dolgo. Sedaj pa se morava odločit za novo obliko kritine, dasi bova lahko začela ureajt financiranje in kar pač spada zraven.

Zanimajo me pa predvsem vaše izkušnje z različnimi vrstami kritin (ne klasičnih strešnikov) -  tako glede hrupa dežnih kapljic, kakor tudi glede izolacije, možnosti izgradnje podstrešja, vgradnje strešnih oken itd... Če komplet menjaš strešno kritino ali samo delno, ali pa če delaš komplet novo ostrešje - na kaj je treba pazit itd...

LP

clock-img

01.08.2006, 21:08

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi smo dali gor gerard (s posipom) in smo ful zadovoljni. pa nobenega ruženja ob dežju, da ne bo imel kdo prebliskov. smo pokrivali sami.

clock-img

02.08.2006, 21:24

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

glih za to kritino sem se nekaj zanimala. ampak po unem prispevku po POP tv me je minlo. pokrivali bi pa sami v vsakem primeru. tud bajto smo sami naredli, pa bomo eno strehco tud...

hvala.

clock-img

03.08.2006, 08:52

clock-img

k1

pencil-img

1649

nisem videla. kaj pa pravijo??? mi smo zadovoljni in nam ni žal.

clock-img

03.08.2006, 09:20

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mi imamo Creaton in je tisti, ki nam je prekrival hiso rekel, da je Creaton mercedes med kritinami. Bomo videli kako se bo obneslo.

Gospa sem.

clock-img

03.08.2006, 10:25

clock-img

Anonimen

S-metal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem