cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

STETJE GIBOV

clock-img

16.08.2004, 13:11

clock-img

p&b

pencil-img

747

ZDRAVO!
mene pa zanima od katerega tedna naprej je potrebno zaceti steti 10 gibov?

L.P. PETRA

clock-img

16.08.2004, 13:15

clock-img

dory

pencil-img

8852

Eni pravijo po 30.tednu eni po 35....jaz bi na tvojem mestu ze sedaj, glede na to kako hitro lahko pride do tezavic...

papa,teja

clock-img

16.08.2004, 13:52

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Nam še tega v materinski šoli niso znali povedat, kdaj bi jih naj začeli štet:zmeden: Rekli so nam samo, da eni pravijo v 30. tednu, drugi v 35. tednu..zaj pa si misli:zmeden: Jaz sem zaj v 30. tednu pa še ne štejem gibov. Vsake toliko časa čutim brcike :duda:, ampak 10 pa jih vseeno ne bi naštela..glede na to, kako bi jih naj šteli..zato če bi se držala tega, bi vsak dan letela v porodnišnico in jim gnjavla, da je nekaj narobe:ups: Zaenkrat še zaupam svoji ginekologinji, ki pravi da je z :duda: vse OK 9nebesa

LP, Tea :sloncek:

clock-img

17.08.2004, 11:02

clock-img

Donja

pencil-img

565

Spet jaz. Nič ni narobe, če jih boš že zdaj štela. Meni je g. dala listek, da sem gor beležila časovno kdaj je Benjamin brcal. Če se pa prav spomnim mora med enim in drugim gibom biti 10 min razmika, da lahko šteješ za drugi gib. Ker včasih kar naenkrat večkrat zbrca.

LP

D.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem