cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

STANOVANJE

clock-img

05.10.2004, 21:45

clock-img

*missy*

pencil-img

55

Nebi rada delala ne vem kakšne reklame in nočem da bi me katera napadala da to ni pravi forum!

Rada bi samo pomagala - če bi seveda šlo - kaki družinici ki išče stanovanje -

- gre za stanovanja v TRŽIČU (gorenjska)- center.

So stanovanja različnih velikosti od garsonjer do trosobnih. Stanovanja so nova in meni izredno lepa - sedaj se še večinoma pospravljajo (moje delo) ampak meni so res zelo všeč.
Eno stanovanje je naše(od podjetja) - le ta je dvosobno in bi ga jaz najraje prodala, so pa še druga stanovanja v lasti drugih firm.

Tiste, ki ste z gorenjske mislim da veste kje to je, za ostale pa vam povem da je to približno 20 min. do Lj .

Če vas zanima pišite!!!!

clock-img

05.10.2004, 21:47

clock-img

Anonimen

missy, a si bila pred kratkim ali pa si aktivna kolikor toliko na MONu?:)-

clock-img

06.10.2004, 00:05

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Zanimivo- ste kje na spletu objavili fotografije teh stanovanj?

clock-img

06.10.2004, 14:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Med.over.net.

clock-img

06.10.2004, 15:28

clock-img

Anonimen

Sem mislila, da si kaj name.dover.netu bila la pa da ga spremljaš- ''Nebi rada delala ne vem kakšne reklame in nočem da bi me katera napadala da to ni pravi forum!''
Ker tam moraš vsako stvar takole objasnit...:zmeden:

clock-img

06.10.2004, 21:07

clock-img

*missy*

pencil-img

55

Ja sem tud na unem forumu ampak to sem napisala zato da me ne bi katera napadla kaj oglašujem stanovanje na forumu za otročičke!!
:)-:)-:)-

clock-img

06.10.2004, 21:29

clock-img

Anonimen

Se mi je zdelo:):):) Na RR smo bolj rpijazni:) Samo za srečanja jaz težim,da morajo bit na spodnjem forumu,hihi:hudicek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem