cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SS v 16t

clock-img

24.06.2007, 10:12

clock-img

Eva2008

pencil-img

122

Sem nova na forumu. Tudi jaz sem imela splav v 16t. To je bilo pred 6. meseci. Še zdaj ni povsem jasno kaj je bilo narobe, pa tudi nisem želela spraševati. Pač mi ni bilo namenjeno. S fantom sva šla potem narazen in sedaj sem ostala sama s svojo bolečino. Žal, se tudi to dogaja.

Za vse vas, ki pa je upanje, pa user posted image .

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

clock-img

24.06.2007, 10:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Žal mi je,da se ti dogaja podobno,kot meni.Veš,kje me najdeš-sem se že podpisala na drugi tvoji temi!

clock-img

24.06.2007, 17:10

clock-img

Katina

pencil-img

974

Vem kakšni so občutki, ko doživiš ss.  Še bolj pa mi je žal zate, da vaju je ta izkušnja namesto povezala, ločila.
Če si kaj pobrskala po forumu si ugotovila, da je veliko punc, ki so dale skozi težke čase in hude preizkušnje in da tu nesebično pomagajo.

Če rabiš nasvet ali pomoč se lahko obrneš tudi name.

clock-img

21.07.2007, 09:37

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Jaz sem imela pred 3 tednov ss v 19t. 8ur po tem, ko mi je odtekla vodo sem rodila malo Nežo. Nisem jo mogla pogledati, ko se je rodila, ker je bila taka tišina.user posted image  Da, te čist razumem kako se počutiš. Nisem si prestavila, do bo moja prva nosečnost tako končala. 2 tedna pred ss sem imela pregled in je bila vse normalno. Še ful vesela je bila, ker se nisem nič zradila. Malo Nežo sem že večkrat čutila pred ss.

Lep pozdrav

clock-img

21.07.2007, 18:04

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

Neža7 hudo mi je zate.user posted image user posted image ko berem take zgodbe me vedno stisne pri srcu in pride solza na oči. vem, kako je če izgubiš otročka, samo niti približne ne, tako kot ti. meni vsaj ni bilo treba roditi, ker sem imela abrazijo v 9 tednu. žal mi je.. na temi upajmo skupaj, upanje po splavu so tudi ženske s podobnimi izkušnjami in se nam lahko pridružiš. če rabiš tolažbo, razumevanje, pogovor..  želim ti pa veliko moči za naprej.user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem