IZVIRNO SPOROČILO: MUREN
Maška...a je drugič blo čist isto... v istem tednu si imela ss? Kaj pa so ti rekli, da je razlog? A si krvavet začela? Kr pr men je blo tko, da sem mal krvavela, pa je plodek bil, ampak je bila vrečka premajhna, pol je pa ščo vse skupi naprej. Plod je bil velik za 7 tednov, vrečka pa za 5. Ful ful me je strah, da se ponovi. G mi je rekla, da je vse ok in da se je pač zgodilo...in da lahko po treh mesecih ponovno poskušam zanosit.
Prvi ss sem imela v 8. tednu. Začelo se je s komaj opazno kravavitvijo (ena res mini kapljica krvi). Ko sem prišla na urgenco, je G našla le prazno GV velikosti 1,5 cm. Naredili so mi abrazijo. Predvidevam, da je vse skupaj že dosti prej zamrlo, ker sem se en teden pred tem zelo čudno počutila. Čudno me je bolela glava, malo se me je lotevala vročina. Najprej sem mislila, da se me loteva viroza, ampak mislim, da je bil razlog odmrtje ploda.
Drugi ss sem imela, ko sem dopolnila 6 tednov. Začelo se je s krvavitvijo in se je tudi samo sčistilo.
Razloga nihče ne ve, res pa da razen UZ mi niso še delali nobenih preiskav, ker te ti pripadajo šele po treh zaporednih SS. Mi je pa G rekla, da so leta pomenben dejavnik pri teh zadevah.
Pa oba ss sem imela preden bi sploh imela prvi pregled. Tako, da niti ne vem ali se je plod razvil ali ne.
In veš, nikjer ni pravila, da se ponovi. Zato kar korajžno naprej!