cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SPONTANI SPLAV

clock-img

27.05.2009, 10:58

clock-img

MUREN

pencil-img

92

pOZDRAVLJENE! Mene pa zanima, ali je katera imela spontani splav in kdaj je naslednjič ratalo? Namreč pred tremi meseci sem imela v 7. tednu nosečnosti SS, pa me je po pravici povedano strah, da se bo ponovilo. Ali je katera po 3 mesecih zanosla? A je blo vse ok? AL se je ponovilo? A je takoj ratalo?

clock-img

27.05.2009, 11:08

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Jaz sem zanosila takoj po treh mesecih in se je ponovilo. Potem sem spet zanosila po 4 mesecih in sem sedaj v 7. tednu. Upam, da bo tokrat uspelo.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

27.05.2009, 11:19

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

MAŠKA držim pesti da bo tokrat vse vredu!!!user posted image user posted image user posted image

MUREN jaz sem imela ss v 9.tednu. Sedaj je za mano 3M ampak še ne poskušamo. Me je pa zelo strah ponovno zanosit in spet it skozi vse tiste muke v primeru ss-ja.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

clock-img

27.05.2009, 13:23

clock-img

principessablu

pencil-img

449

tudi jaz sem imela prvič izvenmaterično,po 3 mesecih spet zanosila in to obakrat na kontracepciji in imela spet ss s trojčki...sedaj je minilo 6 mesecev in nisem na kontracepciji pa bomo vidli kako in kaj,imam pa že eno punčko katera ni bila načrtovana in je bilo vse ok...nevem od česa je odvisno,res tud meni ni jasno..držim pestke...

clock-img

27.05.2009, 14:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moja prva nos. se je končala s ss v 10t. Zanosila sem spet 2 meseca kasneje in uspešno donosila zdravo punčko.
Ni nujno, da se ponavlja. Verjemi, da se ne bo. Veliko sreče! user posted image

clock-img

27.05.2009, 16:10

clock-img

MUREN

pencil-img

92

Maška...a je drugič blo čist isto... v istem tednu si imela ss? Kaj pa so ti rekli, da je razlog? A si krvavet začela? Kr pr men je blo tko, da sem mal krvavela, pa je plodek bil, ampak je bila vrečka premajhna, pol je pa ščo vse skupi naprej. Plod je bil velik za 7 tednov, vrečka pa za 5. Ful ful me je strah, da se ponovi. G mi je rekla, da je vse ok in da se je pač zgodilo...in da lahko po treh mesecih ponovno poskušam zanosit.

clock-img

27.05.2009, 21:13

clock-img

blazka

pencil-img

554

Jaz sem imela spontani splav v 9 tednu. Sedaj sem pa pričakujemo tretjega otročička. Smo se pa tudi zelo bali, ali bo ratalo po SS. Pa je in to takoj, tako kot tretjič in četrtič...

Kar pogumno!!!

clock-img

27.05.2009, 22:33

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

IZVIRNO SPOROČILO: MUREN

Maška...a je drugič blo čist isto... v istem tednu si imela ss? Kaj pa so ti rekli, da je razlog? A si krvavet začela? Kr pr men je blo tko, da sem mal krvavela, pa je plodek bil, ampak je bila vrečka premajhna, pol je pa ščo vse skupi naprej. Plod je bil velik za 7 tednov, vrečka pa za 5. Ful ful me je strah, da se ponovi. G mi je rekla, da je vse ok in da se je pač zgodilo...in da lahko po treh mesecih ponovno poskušam zanosit.

Prvi ss sem imela v 8. tednu. Začelo se je s komaj opazno kravavitvijo (ena res mini kapljica krvi). Ko sem prišla na urgenco, je G našla le prazno GV velikosti 1,5 cm. Naredili so mi abrazijo. Predvidevam, da je vse skupaj že dosti prej zamrlo, ker sem se en teden pred tem zelo čudno počutila. Čudno me je bolela glava, malo se me je lotevala vročina. Najprej sem mislila, da se me loteva viroza, ampak mislim, da je bil razlog odmrtje ploda.

Drugi ss sem imela, ko sem dopolnila 6 tednov. Začelo se je s krvavitvijo in se je tudi samo sčistilo.
Razloga nihče ne ve, res pa da razen UZ mi niso še delali nobenih preiskav, ker te ti pripadajo šele po treh zaporednih SS. Mi je pa G rekla, da so leta pomenben dejavnik pri teh zadevah.

Pa oba ss sem imela preden bi sploh imela prvi pregled. Tako, da niti ne vem ali se je plod razvil ali ne.

In veš, nikjer ni pravila, da se ponovi.  Zato kar korajžno naprej!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

29.05.2009, 00:36

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

muren, najprej user posted image  zate!

Jst sem lani mela ss v 7. tednu, to je bilo konec februarja. Ponovno sem zanosila lani maja in zdej mamo eno zdravo in prelepo punčko! user posted image  

Strah...Joj, mene je blo strah za znoret, da se zadeva ne ponovi (kar je na začetku tudi kazalo da se bo)...Ti povem, da mi je odleglo šele, ko sem dobila našo pupo v naročje...Pred vsakim pregledom sem trepetala če bo vse OK...In na srečo tudi je vse OK!

Kar pogumno naprej!!!!!!!!!!! Držim pestke, da vam hmali rata zagledat user posted image  in da bo takrat vse OK!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

29.05.2009, 07:21

clock-img

MUREN

pencil-img

92

HEJ, HVALA Sunny za podporo. Tudi midva se odločava al že začeti delat spet na otročku al še mal počakat. Pa nočem velik načrtovat! Enga otročka že imava, drugič je bil splav, zdej bomo pa vidl. Upam, da bo. Nama je tud všeč Gaja ime... upam, da rata ena Gaja... al pa Gaj (haha). Sej, nimaš kej druzga kot sam probat pa čakat pa upat, da bo vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem