cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SOS hrček

clock-img

06.11.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

Imam pribl. leto in pol staro hrčico.
V torek sem ji zamenjala hrano(firma).
V sobi imam mušice(prišle so z novo rožo), ki so me ponoči popikale.

Zdaj se hrčica tako praska, da na trenutke leži na hrbtu, da si lahko spraska še trebušček. Vidim, da jo zelo srbi. Lahko je vzrok v novi hrani, ali pa je tudi njo pogrizla kaka mušica.

Kako ji lahko pomagam?
Naj jo s čem namažem, naj jo peljem k veterinarju?

Ves čas je ne morem praskati.user posted image
(samo takrat je namreč mirna)

clock-img

06.11.2008, 21:29

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

A ti se pa nič ne praskaš, če so te popikale??user posted image Flikn rožo ven, pa boš vidla, kaj bo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

06.11.2008, 21:32

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

u presneto, menda bo pa ja vse ok , jaz bi jo peljala pokazat k veterinarju . Aspirinčica  naš je pa pravi frajer, upam da bo vse dobro zudi s tvojo hrčico pa javi kako bo lahko tudi na zs.
lp

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

06.11.2008, 21:33

clock-img

Anonimen

Roža je že v kuhinji, mušice pa so migrirale na drugo rožo. Jutr bom to uredila. Zdaj je na prvem mestu hrčica. Bom jo zdaj dala spat v kopalnico, kjer ni rož, da si mal opomore. 

clock-img

06.11.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

tanjusi, sem vesela, da ste srečni v družbi hrčka.user posted image
(res so pravi frajerji)

Če jutr ne bo vredu, bom poklicala prijateljico veterinarko, da jo pride pogledat.

Javim, kako smo rešili.

clock-img

06.11.2008, 21:39

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Vzemi jo k sebi v posteljo,pa jo praskaj user posted image

clock-img

06.11.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa
Vzemi jo k sebi v posteljo,pa jo praskaj user posted image

user posted image

Sem sprva mislila, da je huje. Da jo je zadela kap, tako kot prejšnjega hrčka. Na srečo je oče ugotovil, da jo le nekaj hudičevo srbi. Vsaj kap jo ni, HB! Vem, kako hudo je bilo pri prejšnjem hrčku- sem bila vso noč ob njem, ko je umiral, na koncu smo ga morali odrešiti z injekcijo. Upam, da se Izi(hrčici) kaj takega nikoli ne zgodi. Preveč mi pomeni ta mala bunka.

clock-img

06.11.2008, 21:52

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Tudi jaz upam,da ne.Sem imela ogromno hrčkov,ampak žal ne živijo dolgo.
Lahko samo povem,da HB da večina lepo umre,samo zaspijo in se ne zbudijo več.
Naj vaša živi vsaj 1o let ;) pa naj bo zdrava.malo praskanja tu pa tam pa ne škodi heheuser posted image -malo šale mora bit

clock-img

06.11.2008, 22:23

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

BTW ... oddelek za male glodalce imajo na Univerzi v Ljubljani - Veterinarska fakulteta (Mestni Log), ce bos rabila se kak nasvet. Ker veterinarji ni nujno da kaj dosti o drugih zivalih vedo.

clock-img

07.11.2008, 21:17

clock-img

MTFP

pencil-img

689

ja to pa res, nikar je ne vozi k kakemu drugemu veterinarju kot veterinarju za eksotične živali. V lj ti najbolje priporočam tudi jaz VF. Imaš pa še Bubo v Grosupljem, če si kje iz okolice.

clock-img

08.11.2008, 10:31

clock-img

Anonimen

Včeraj je bila hrčica vredu- generalno sem ji očistila hiško, jo dala v drug prostor, prostor z mušicami pa sem našpricala z insekticidom. Ko sem bila še doma, je bila vredu. Zdaj sem za vikend odsotna in nanjo pazijo starši- smo dogovorjeni, da če bo kaj narobe, da pokličejo v Ljubljano, na veterinarsko fakulteto. Drugače sem iz Maribora.

Hvala, punce! Se še javim!

clock-img

15.11.2008, 16:19

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Če si iz maribora, mislim da je v Hočah tudi en veterinar za eksotične živali... (nisem pa 100% ali so hoče ali je Muta...)user posted image

clock-img

16.11.2008, 13:05

clock-img

Anonimen

Poročam- hrčica je preživela, spet je zdrava in takšna kot prej. Do veterinarja nam ni bilo potrebno iti. Dovolj je bila že ostranitev mušic in rože, da so težave kar izginile. Hvala, punce, za dobre odgovore!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem