cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SLADOLED

clock-img

14.03.2005, 14:56

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Sem v 11. tednu in imam nenormalne slabosti skozi cel dan. Ničesar se mi niti ne lušta, tako da jem, ker pač vem, da moram. :)
Zadnje čase pa imam neverjetno željo po sladoledu. Vem, da ga ni priporočeno jesti, predvsem uličnega ne, ampak jaz si ne morem pomagat. :zmeden: Včeraj sem spraznila celo banjico višnjevega in vanilijevega. Komaj da sem kaj odstopila mojemu :love:, ki je tako veselo usta odpiral. :)-:)-:)-:)-
Zvečer nisem mogla zaspati in sem razmišljala, katere vrste sladoledov si bom šla kupit danes. In komaj čakam, da končam s službo...

Zdej mi pa povejte, ali je fejst škodljivo, če se tu pa tam bašem z njim. Drugače pa ne jem nobenih čokolad in nič kaj sladkega. Tu pa tam kak piškot. Da ne omenim, da sem bila pred nosečnostjo zasvojena s čokolado. :)-:)-:)-

LP

clock-img

14.03.2005, 15:37

clock-img

malika

pencil-img

3199

Globoko zamrznjen, se pravi trgovinski sladoled, lahko ješ po mili volji, res pa se je dobro izogibat uličnemu, zaradi salmonele in verjetno še česa.

tako da kar navali :bravo:

clock-img

14.03.2005, 21:49

clock-img

Anonimen

Joj, si še meni take lušte naredila. Jaz pa sem v nosečnosti enako delala s torticami. Samo na to sem lahko mislila in dan ni smel miniti brez vsaj ene.

Uživaj, kolikor lahko.

Bye:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.03.2005, 22:41

clock-img

Anonimen

jaz sem slisala da je sladoled cisto okei v nosecnosti!saj vsebuje mlekeca!:love::)-:bravo:mi ga bomo ju3 tud kupli, zdaj ko si me spomnila!:):sloncek:

clock-img

15.03.2005, 06:59

clock-img

puri

pencil-img

2171

Kupljen je dober in ni nič narobe, če ga ješ,..... tisti na ulici se pa odsvetuje!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem