cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SEX PO CARSKEM

clock-img

13.02.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Oj, kdaj ste prvič sexale po carskem rezu.Mene že ful daje ampak mam še vedno to smotano čiščo, pa tudi rana še ni čisto zaceljena...
kako ste ravnale ve?
Lp

clock-img

13.02.2006, 11:01

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Po pregledu pri ginekologinji. To je približno 6 tednov po carskem. malo potrpi, saj pol pa bouser posted image enkratno...

clock-img

13.02.2006, 11:03

clock-img

muha1

pencil-img

666

Če se počutiš ok, če je sila se vse da. Rano pa si kar obveži, da ne pride do drgnjenja in kasneje do vnetja.
Vendar bi jaz počakala, da se vse skupaj umiri, saj boš imela še veliko priložnostiuser posted image

clock-img

16.02.2006, 10:16

clock-img

lory05

pencil-img

283

Jaz mislim, da če se prav spomnem, več kot 30 dni nisem zdržala brez. Mislim, da je bil 30.dan po carskem. In da ti povem, prav nič mi ni škodilo in vse je bilo super.

clock-img

16.02.2006, 11:42

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Sem imela CR in sva počakala do pregleda pri  G, torej 6 tednov.
Čeprav bi lahko že prej, ker sem se dobro počutila. Ti pa kar, če se počutiš sposobno.

Letos pa bo!

clock-img

16.02.2006, 11:58

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Midva sva nekje 4-5 tedne po CR! Čiščo sem imela le 3 tedne, rana je bila ok, sexala sva bolj na izi, pa je blo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem