cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SARA

clock-img

10.06.2006, 12:11

clock-img

Anonimen

Kako bi vi ljubkovalno klicali Saro? Namreč doma imamo že Brino, ki jo od začetka kličemo le Brinca. Tudi pri naslednji ne bi delali razlik. Sarči mi ni všeč, pa tudi Sarika ne najbolj. Ali obstaja še kaj poleg Sari, pa da se normalno sliši? Hvala za vašo pomoč.

clock-img

10.06.2006, 13:05

clock-img

Anonimen

Sarica

clock-img

10.06.2006, 17:32

clock-img

TNT

pencil-img

59

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako bi vi ljubkovalno klicali Saro? Namreč doma imamo že Brino, ki jo od začetka kličemo le Brinca. Tudi pri naslednji ne bi delali razlik. Sarči mi ni všeč, pa tudi Sarika ne najbolj. Ali obstaja še kaj poleg Sari, pa da se normalno sliši? Hvala za vašo pomoč.

nekej časa sem se smejal....   dokler se mi ni zazdel da ti to resno...

TNTadej

clock-img

10.06.2006, 18:58

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pri nas je Sara vedno Sara. Ima pa polno ljubkovalnih "imen" kot:  mucek, pokec, ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.06.2006, 21:52

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Moja prijateljica ima Zaro in jo kliče Zari ali pa Zarika. Neke Amerike mislim, da ne moreš ravno odkriti. Men sta obe varianti všeč. Moja je Daša, pa jo tudi kličem Daši ali pa Dašika.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

11.06.2006, 00:04

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

To ni ljubkovalno, ampak pomanjševalno...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

13.06.2006, 13:57

clock-img

žiža

pencil-img

1361

user posted image  A dej no, a ni Sara že dost ljubko user posted image  Mi našo Saro vedno kličemo Sara, edino če me kaj zjezi ji včasih rečem sarčauser posted image
Ala Sarči, sarčika, sarica... user posted image  user posted image men to ne sede, ne pri Sari ne pri katerem koli drugemu imenu

< Sporočilo je popravil žiža -- 13.6.2006 13:59:45 >

clock-img

13.06.2006, 14:24

clock-img

Anonimen

Sari,...tudi jaz bom našo (če bo punčka user posted image ) Zalo klicala Zali

clock-img

13.06.2006, 15:16

clock-img

Anonimen

Sarica, če bi že radi pomajševalnico.

Ampak razmisli, kako bo tako ime njej všeč pri 15-ih?
Poznam punco, ki so jo od malega klicali po pomanjševalnici. Zdaj je v puberteti, vsi jo še vedno kličejo kot majhno punčko, ker so tako navajeni, ona pa vsakega prestreli, ko zasliši to "malo" ime....

clock-img

14.06.2006, 22:04

clock-img

Anonimen

user posted image Mič, očitno ne poznaš današnje mladine, ki se vse ampak res vse deklice (punce) kličejo z ljubkovalnimi imeni,...npr. Sara je Sarči, ker zveni bolj kul,...Maja je Majči,..itd
Tako, da po moje, če jo bodo tud do pubertete klicali Sarčika, al pa Sarči ne bo nič narobe,...Aja pa npr. Simonca,...Petrca,...
po moje to sploh ni panike. Mene še zdaj skoraj vsi kličejo Matejka, pa me čist nič ne moti, drugače sem Mateja.user posted image

clock-img

14.06.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

Ma saj ljubkovalno je tudi meni všeč, ko sem bila majhna, sem bila za vse Tajči in mi je še danes všeč, če me je pa kdo klical Tajica (pomanjševalnica) mi je blo pa čist mim.....

Ne vem, zakaj sploh k sosedovim hodim po primer....ko ga mam doma user posted image  user posted image

Stari možgani user posted image  Mi bo kmalu spet pasala kakšna Tajči  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem