writing-img

Rukola

clock-img

24.09.2008, 15:32

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz bi nujno potrebovala 0.5 kg domače rukole. Sem jo pripravljena plačati. Če ima katera, bi prosila, da mi piše na ZS.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

26.09.2008, 22:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

To pa ne bi vedela, jaz je nimam na vrtu, ker imam bolhače, ki jo obožujejo. Saj jaz jo imam tudi rada, ampak ne tolk, da bi jo v stanovanju gojila. Edino to sem ti hotela reči, da pol kile rukole naenkrat ni zdravo menda, pravi moja prijateljica, živilska tehnologinja. Da je rukola zelo priljubljena, ampak da ljudje ne vedo, da je ni dobro prav veliko pojesti, ne vem več kaj ima v sebi, ampak nekaj ima, kar ni glih najboljše v večjih količinah.

clock-img

27.09.2008, 20:51

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Gina - poiskusi posaditi sorto divja rukula in bolhačev ne bo. Sem letos obe sorti posadila, a na divjo rukulo (je enaka po okusu, samo videz je drugi) bolhačev ni bilouser posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

27.09.2008, 21:32

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A res, al kaj? Imam divjo rukolo doma, seme mislim, samo sem bila čist depresivna, ko so mi eno rukolo bolhači (spet, kot vsako leto) pojedli, da nisem šla še tele, divje posejat.... jo bom pa probala, samo zdaj je mal prepozno. Naslednjo pomlad.

< Sporočilo je popravil Gina -- 27.9.2008 21:33:07 >

clock-img

28.09.2008, 21:32

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Edino to sem ti hotela reči, da pol kile rukole naenkrat ni zdravo menda, pravi moja prijateljica, živilska tehnologinja. Da je rukola zelo priljubljena, ampak da ljudje ne vedo, da je ni dobro prav veliko pojesti, ne vem več kaj ima v sebi, ampak nekaj ima, kar ni glih najboljše v večjih količinah.

gina hvala za nasvet! Jo pa potrebujem za diplomsko nalogo user posted image

eca predvidevam, da je več nimaš user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

28.09.2008, 21:38

clock-img

Eca

pencil-img

1305

mala pikica - žal ne. Divjo sem imela na začetku sezone, navadno pa so mi bolhači sedaj obdelaliuser posted image .

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem