cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rojstni dan

clock-img

27.11.2005, 16:27

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Pozdravljene!

Kako ste pripravile prvi rojstni dan za svoje dvojčke?
Prosim, če mi malo pomagate. Ne bi ravno preveč komplicirala, sem mislila, da bi tudi sama spekla dve torti. Eno sadno in eno orehovo.
Povejte mi malo, kako je to potekalo pri vas.

Lepo se imejte!

clock-img

27.11.2005, 17:09

clock-img

total

pencil-img

4453

No mi smo pripravili sicer za enega,smo pa povabili vse domače imeli vrtno zabavo,veliko pojedino in seveda torto,ki sem jo posebaj naročila.

clock-img

27.11.2005, 17:48

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem dvojčica in s sestro sva vedno imeli vsaka svojo torto, obe sta bili enaki in narejeni doma.

clock-img

28.11.2005, 06:35

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz sicer nimam dvojčkov, toda če bi jih imela bi absolutno naredila 2 torti.
Ker je dostikrat tako, da kake večje stvari dobita skupno....naj vsaj torto imata vsak svojo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.11.2005, 17:02

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Ja mi smo imeli dve torti. eno čokoladno in eno višnjevo. Dva mala medvedka. Drugače pa smo povabili sorodnike.... Drugače pa zdaj še nista vedela zakaj se gre, drugo leto bo pa že malo drugače. Še zaspala sta vmes, tako da so ju povabljenci morali čakati, da sta se slikala s tortico.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem