cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rodovnik psa

clock-img

22.01.2009, 20:50

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Živjo!
Zanima me ali sta v rodovniku lahko napisana dva lastnika?

clock-img

22.01.2009, 22:02

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Živjo!

Kolikor sem gledala po katalogih, ko sem bila na razstavi z mojim psom sem velikokrat videla, da sta kje bila napisala dva lastnika, torej ja user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 22.1.2009 22:05:12 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

22.01.2009, 22:32

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Živjo!

Kolikor sem gledala po katalogih, ko sem bila na razstavi z mojim psom sem velikokrat videla, da sta kje bila napisala dva lastnika, torej ja user posted image

res? ja superca. user posted image   hvala ti pandica

clock-img

22.01.2009, 23:11

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

res? ja superca. user posted image   hvala ti pandica

Malenkost user posted image

A se z tvojim ne moreta zmenit kdo bo napisan kot lastnik psa? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

23.01.2009, 08:17

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Seveda sta lahko napisana dva lastnika, prav tako v potnem listu, delovnih knjizicah itd. Veliko psov je v solastnistvu, tako da se to lahko BP uredi.

NEkje sem zasledila, da mislis uvozit psa iz tujine, zato ne pozabi zaprosit za export rodovnik.

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 23.1.2009 8:18:32 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

23.01.2009, 09:23

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ja, če je iz tujine, morata biti že na exportu napisana dva lastnika, zato ker ti bodo v Sloveniji vpisali tako, kot je na exportu. Drugače pa boš morala pol naknadno urejat spremembo lastništva na KZS, ki se pa seveda plača.

clock-img

23.01.2009, 09:43

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

hej!
Ja lastnik je rekel naj mu posredujem vse podatke ker more vse papire pripravit. Vsekakor je export rodovnik zraven. Prav tako še mu bodo opravili baer test- za sluh.
Pandica: dan danes je tak, da je dobro vsako kupljeno stvar 2x preverit oz. papire ki so nastali z to nabavo. Zaupati nekomu na lepe oči ni najbolj pametno. Ja hočem da sma v rodovniku oba napisana. Čeprav je moj rekel da naj bom jaz se s tem ne strinjam. Oba boma dala polovico zneska za psa in zato se mi zdi fer da sma oba napisana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem