cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rožice in vrt...

clock-img

10.02.2006, 12:06

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ste se že kaj začele pripravljati na sajenje, ste si že naredile načrt kako bote letos zasadile svoje vrtove, da bojo lepo cveteli pomladi, poleti, jeseni....

Imate kakšne sveže ideje ali bo tako kot prejšna leta?

clock-img

10.02.2006, 12:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Meni se je ravno včeraj utrnila ideja, kako bom imela zasajene rožice v koritih na terasi. Letos prvič user posted image . Nameravava spomladi narediti ploščice na terasi, pa potem jo okrasim.Smo včeraj s pošto dobili nek katlog Bakker Holland d.o.o. pa so notri res lepe rožice.
Mi je ful všeč nizki grintavec, ki naredi tako lepo modro preprogo ali pa rdeča homulica - tudi preproga.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.02.2006, 19:49

clock-img

k1

pencil-img

1649

jaz že komaj čakam , da sneg pobere. v novi hiški sma naredila 2 veliki gredi, v kateri je v vsaki po 150 čebulic, pripravljenih, da spomladi prikukajo ven. upam da bakkerjeva reklama o garanciji res velja. če to drži, potem bo to prava bomba. za spomlad sva nabavila za 25 jurjev čebulic.

poročam!

clock-img

15.02.2006, 14:48

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem pa včeraj pritovorila domov za 10jurjev semen, pa čebulic,....to je še sicer samo začetek.
Tako,da danes sejem papriko,pa rožice,sploh begonije bom dala čebulice v zemljo,pa nekaj še imam čebulic narcisk za aranžma za grob,...v glavnem, danes začnem!user posted image user posted image

clock-img

16.02.2006, 07:40

clock-img

NINA1

pencil-img

144

jaz sem tudi že posejala papriko, paradižnik,brokoli in cvetačo.user posted image
in že komaj čakam da sneg odide in začne zeleneti pa cveteti.
moram it še kašne lepe rožice kupit za na mojo malo gredicouser posted image .
lansko leto sem kupila pri Bakerju pa nisem nič zadovoljnauser posted image , ni bilo tako kot so opisovali. kupila pa sem frezije,allumi...(ne vem kako se napiše-so pa take rumene) in ptičje zvezde. vse sem dala ven in moji mamici, ker mi niso všeč, ker ne cvetijo tako kot bi morale, imam pa ka lepem mestu gredico.

lp

clock-img

19.02.2006, 11:08

clock-img

k1

pencil-img

1649

bom dala vprašanje kar pod tole:

kdaj bi bil čas, da odstranim smrekove vejice z zunanjih gred? smo namreč na tako sončni lokaciji ,da je sneg že pobralo.... po moje bi že lahko?!?!?'' kaj pravite? ne vem... user posted image

sem že v pričakovanju anemon, krokusov in vsega spomladanskega kar sploh obstaja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem