cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rože...?

clock-img

13.07.2012, 12:25

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ali se zdaj lahko kupijo še kakšne rože, ker so mi 3 korita na oknu šla zaradi vročine...?

clock-img

13.07.2012, 15:06

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Sva že dve "srečnici"....Jaz sem kupila v Kaliii, sicer mal tega mal onega, ampka bolje išta nego ništa...user posted image

clock-img

13.07.2012, 15:22

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Uh, a to je letos poletni hit? user posted image
Jaz sem tudi ostala brez dveh korit rož na balkonu ... je bilo povpraševanje po vodi večje kot ponudba user posted image user posted image user posted image .

Nisem prepričana, da se še kaj dobi. Predlagam, da jih drugače razporediš, da se ne bo videlo, da manjka.

clock-img

13.07.2012, 21:23

clock-img

susica

pencil-img

281

ah še ena ki ji je šlo vse v maloro :(
vsako leto na isti okni so fuč, kako se začne vročina. nimam ideje zakaj, sem pa tudi jaz razmišljala, kaj zdaj posadit da ne bo prazno in nimam ideje :) in zakaj so vam rože pomrle??? moje so bile vedno mokre pa so se posušile v roku enega tedna????
lp

clock-img

14.07.2012, 13:20

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ko je bla tista huda vročina, mi je čist skurlo zmajeva krila in dve koriti begonij...user posted image

clock-img

16.07.2012, 12:44

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Mislim, da je to zarad predrstičnega menjavanja temperatur, zato nastopi šok. jaz imam zelo globoka korita z vodno rezervo, ki so skoz polna vode, pa vseen jih je pol kap (v dveh koritih). Na srečo sem imela eno korito na balkonu, kot rezervo, no za eno sem pa dobila rožce, sicer en krompir, dva milijon zvončka in gavro. Bolje išta nego ništa...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem