cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ritmična gimnastika MB

clock-img

23.03.2009, 09:49

clock-img

Anonimen

Zanima me, če ima katera hčero vpisano k ritmiki v Mariboru.

Razmišljam o vpisu za mojo pupo, pa bi rada o tem več informacij:

- katero šolo ritmične gimnastike obiskujejo/ so obiskovale
- kolikokrat na teden poteka vadba
- kdaj so vpisi
- zahtevnost
- kako ste zadovoljne z napredkom otrok
- mnenje o učiteljiih
- cena

Lahko tudi na ZS

Hvala

clock-img

01.06.2009, 10:01

clock-img

k1

pencil-img

1649

če boš dobila kakšne info mi prosim javi, tudi mi bomo našo vpisali jeseni. je pa 4 leta stara. 

clock-img

26.08.2009, 15:36

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Jaz bom tudi mojo  5 letnico vpisala v gimnastično društvo.Sicer ne v MB, ker nismo od tam.Zanima pa tudi mene čim več o tem.Ko sem bila v športnem centru v mb(ŠTUK?) kot študentka, sem vedno videla te male punčke, ko so skakale in se zvijale kot čigumiji s trakovi in žogami.Mogoče so imele 4 leta, če ne manj.Res so ble očarljive.Mislim da je to super stvar za otroka, se cel razmiga, razvije spretnosti in držo..Raje kot kakšna šola jezikov itd..Vsaj to je moje mnenje,in komaj čakamo na urnik za vpis, pa še 100m od doma je telovadnica.user posted image
Na plan z več info.

clock-img

27.08.2009, 11:30

clock-img

dps1

pencil-img

229

jaz sem se malo pozanimala za gimnastiko in ritmično, pa smo se odločili za gimnastiko. šd center ali nekaj takega - 60 eur za 3 mesece. če mi posreduješ mejl ti pošljem, kar mi je gospa napisala, kaj počnejo vse pri gimnastiki. je v bistvu dobra podlaga za karkoli dalje, kar bi otroka zanimalo.

clock-img

10.09.2009, 12:57

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Na Pobrežju v Šoli borci za severno mejo jo imajo tudi; kolegica bo tja vpisala hčero, tudi so ji napisali, kaj vse delajo deklice.

Jaz pa iščem za fanta navadno gimnastiko.

clock-img

15.09.2009, 09:02

clock-img

dps1

pencil-img

229

naša je pri gimnastičnem vrtcu - šd center v mestu, ampak je vse fuuuuul polno in se že delajo rezervacije, če bi kdo odpovedal. naša je ful navdušena in komaj čaka da gre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem