cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Risanke emule- pomoč prosim

clock-img

29.11.2005, 09:18

clock-img

Andre

pencil-img

122

Men pa ne rata dobit risank iz e-muleuser posted image . Kaj moram nardit oz. inštalirat? A se da kateri napisat par navodil, kako prit do risank (link oz. kaj drugega) Prosimmmmmuser posted image . Bi mela telebajske, pa nodija, pa ne gre in ne gre. Sem že naredila download programa e-mule. Kaj še?

clock-img

29.11.2005, 09:24

clock-img

Anonimen

Poskusi napisati risanke, za format izbereš video- pa ti jih bo pokazal

clock-img

29.11.2005, 10:31

clock-img

Andre

pencil-img

122

Ja, pokaže že. Kaj pa sedaj? Kako jih lahko prenesem na DVD? Prosim, saj drugače mi tehnika kar gre, tu pa popolnoma zablokiram. Me že pošteno jeziuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2005, 12:33

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Napiši risanke ali pa naslov posamezne risanke (npr. Nodi ipd.), pritisni search ali išči, odvisno od jezika - nato ti bo vrglo seznam - pojdi od ene do druge, tisto, ki te zanima (in ima deno zraven napisano, da ima največje število uporabnikov - tako bo hitreje prišla do tebe), poklikaj in ti bo začelo vleči z neta - ko bo obarvana (mislim, da z zeleno, piše pa tako 100 %), je v celoti dol - potem jo shraniš na DVD, najbrž pa že imaš tako nastavljeno, da ti jo nekam shranjuje na disku). Pri preverjanju bodi pozorna še na to, da je sinhronizirana ali s podnapisi - odvisno, kaj pač želiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem