cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Risanka Srečko

clock-img

12.12.2009, 17:11

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Zelo rada bi našla risanko Srečko, ki sem jo pred leti vedno gledala pred božičem, pa je nikjer ne najdem. Ali morda katera ve originalen naslov oz. kje bi jo lahko našla, sem brskala po iskalnikih, pa nič... user posted image   Že vnaprej hvala!

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

12.12.2009, 18:03

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

A to misliš Srečko Snežak?

clock-img

12.12.2009, 18:53

clock-img

zelda35

pencil-img

133

NOEL- christmas story

http://www.youtube.com/watch?v=tb96EAYgNC8

Slovenske verzije ne najdem user posted image

clock-img

12.12.2009, 19:14

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

A to misliš Srečko Snežak?

A ni bil tisto Snežko Snežak?

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

12.12.2009, 19:16

clock-img

enea

pencil-img

2440

Sej vem da ne spada v to temo, ampak sem se pa nasmejala sedaj, ko sem to risanko gledalauser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=kXE9iG81UT8

clock-img

12.12.2009, 20:00

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

O kok je to lepa risankauser posted image

clock-img

12.12.2009, 20:23

clock-img

karmy85

pencil-img

339

To risanko sem tudi jaz iskala pa nikoli je nisem najdla,enako smo jo tudi vedno gledali pred Božičem in vsako leto gledam spored,če bo na televiziji. user posted image

clock-img

12.12.2009, 21:02

clock-img

enea

pencil-img

2440

Dobro, ok,vse ste gledale to risanko, ampak jaz še vedno ne vem katera je ta, saj sem tudi jaz gledala risanke, pa se je s takim naslovom ne spomnem, a mi lahko katera napiše na kratko o čemu risanka govori???user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 21:13

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

user posted image

Bom malo pobrskala če se jo da kje na netu dobit

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

12.12.2009, 21:16

clock-img

karmen83

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: zelda35

NOEL- christmas story

http://www.youtube.com/watch?v=tb96EAYgNC8

Slovenske verzije ne najdem user posted image

Zelda35, to je to, hvala  user posted image Čeprav še vedno ne najdem v slovenščini, ampak zdaj vsaj vem naslov.
Pred božičem me malo daje nostalgija za "starimi" časi... user posted image V glavnem - risanka govori o božičnem okrasku, ki je vsako leto krasil jelko in osrečeval ljudi, potem pa naenkrat ni bil več dovolj dober...  Res upam, da bom našla tudi v slovenščini, ker že kar malo pogrešam tisti: "Ime mi je Srečko in prinašam srečo!"

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

18.02.2010, 22:25

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Če jo slučajno še rabiš se mi javi na ZS.

Imam SLO verzijo.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

25.12.2010, 09:57

clock-img

crazyanci

pencil-img

3

Jaz bi ful rada mela tole risanko v slovenščini, ker je nikjer ne najdem na internetu...

clock-img

25.12.2010, 11:44

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

ena izmend najlepših risank mojega otroštva, tudi jaz jo pogrešam na sporedih user posted image

clock-img

27.12.2010, 21:15

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Bom kar tu napisala in upam, da boste vsi videli...
Sem uploadala risanko na megaupload. Zna kar dolgo trajat, da jo boste dobil na računalnik.
Meni je nalagalo 7ur.

Uživajte

Popravila Shorty RR:
Prosim da si linke sharate po zs, ker RR ne podpira nezakonitega razširjanja datotek,
hvala za razumevanje!

lp

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 27.12.2010 22:34:33 >

Susan Savannah

clock-img

27.12.2010, 22:05

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Super, že downloadam. A se spomnete še kakšnih starejših božično-novoletnih risank? Bi jih rada dol povlekla, pa ne vem nič naslovov. Spomnem se ene risanke, kjer je bil en zajček, pa konjiček-gugalnik, pa igračka vojaček. Samo tega se spomnem, pa da je bila vsako leto po TV.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

27.12.2010, 22:32

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Super, že downloadam. A se spomnete še kakšnih starejših božično-novoletnih risank? Bi jih rada dol povlekla, pa ne vem nič naslovov. Spomnem se ene risanke, kjer je bil en zajček, pa konjiček-gugalnik, pa igračka vojaček. Samo tega se spomnem, pa da je bila vsako leto po TV.

a je bil Hrestač?

clock-img

28.12.2010, 07:29

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

a je bil Hrestač?

Ne, ni bil Hrestač. Kaj pa risanka, kjer se je skozi omaro slo v neko drugo deželo, kjer je bila zima? Se tudi samo tega spomnem. 

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

28.12.2010, 07:43

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

a je bil Hrestač?

Ne, ni bil Hrestač. Kaj pa risanka, kjer se je skozi omaro slo v neko drugo deželo, kjer je bila zima? Se tudi samo tega spomnem. 

Ta zadnja je mislim da tak vrsti red: Lev, čarovnica in omarauser posted image .
Je pa bila v nedeljo tista o zobnih miškah, ki naredijo konjička enemu fantku, ki je prvič pisal božičku. Je pa ena risanka tudi z naslovom Snežko snežak full lepa. In kar je res tudi jaz pogrešam te "naše" božične risanke so bile tako lepeuser posted image

clock-img

04.01.2011, 09:43

clock-img

Vinkec

pencil-img

1

živjo.
mene pa zanima, če se še kje da dobiti risanko Srečko božični okrasek (Noel - A Christmas Story) sinhronizirano v slovenščino. opazil sem, da ste se tukaj o tej risanki že pogovarjali, zato se obračam na vas, če bi mi hoteli pomagati.

clock-img

24.02.2011, 17:38

clock-img

štimči

pencil-img

4

pozdravljena, klavdija!
Na blogu, sem zaznal, da imaš slovensko verzijo risanke noel!? Prosim če bi mi jo posredovala.Že vnaprej se zahvaljujem! user posted image

clock-img

24.02.2011, 22:00

clock-img

rubica

pencil-img

741

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

a je bil Hrestač?

Ta zadnja je mislim da tak vrsti red: Lev, čarovnica in omarauser posted image .
Je pa bila v nedeljo tista o zobnih miškah, ki naredijo konjička enemu fantku, ki je prvič pisal božičku. Je pa ena risanka tudi z naslovom Snežko snežak full lepa. In kar je res tudi jaz pogrešam te "naše" božične risanke so bile tako lepeuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=SWO8Tq-bglY
http://www.youtube.com/watch?v=wRreM7M1aZA&feature=related

zelo lepa risanka user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 24.2.2011 22:02:09 >

clock-img

13.03.2011, 00:43

clock-img

štimči

pencil-img

4

ojla vem katero risanko misliš zgodbe iz narnije lepa zgodba.Obstaja pa tudi filem.user posted image  

clock-img

13.03.2011, 00:49

clock-img

malenaa

pencil-img

474

še lahko meni kdo posreduje link za risanko Srečko - na ZS sevedauser posted image

clock-img

13.03.2011, 00:52

clock-img

štimči

pencil-img

4

pozdravljeni jaz se spomnim kar par starih risank sam nevem naslova a se kdo spomni risanke ki zgodba govori nekako tako pred božičem se družina odpravi po nakupih v veleblagovnico in tam deklica po nesreči izgubi plišastega zajčeka,ki ga pa najde hišnik deklica je zelo žalostna kr ga nima nato pa brat v časopis napiše oglas to vidi hišnik in ga na božičen dan prinese deklici tako nekako je bilo. 

clock-img

13.03.2011, 01:11

clock-img

štimči

pencil-img

4

ojla risanka ki jo iščeš se imenuje plišasti zajček lepa zgodba jo imam na dvd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem