za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
.. prosim še meni poišči za hodnik eno tako klop, tabure, stol... akj pa vem kaj...
V glavnem nekaj enostavnega, po možnosti puter ali sveže zelene barve, lahko tudi črne.
Spodaj mora imeti prostor, da se na hitrco porinejo noter čevlji, sedalo tako, da se lahko vsedeš, preobuješ ali odložiš jakne, torbico, široko max. 35 cm, dolgo cca. 1 meter, po možnosti usnjeno
Drugače pa tudi jaz iščem nek ala tabure za sest ko se preobuvaš. Samo so mi vsi ti preveliki. Ta Rijin bi bil super, če bi ga dala na drugo steno v hodniku (1,2 širok hodnik) samo potem sem s čevlji že preveč daleč v stanovanju.
Jaz čakam,da mi naredi klik ko bom kaj našla. Grem v Graz v kratkem in imam namen kupit še par malenkosti.
Po dobrih petih letih finiširamo stanovanje
14.04.2010, 09:45
tajtaja
2089
kakšen atek iz moravec? user posted image
Ta atek je teti od mojega delal omare za vhod in hodnik. Zelo, zelo lepo. In med drugim je tudi ena taka oblazinjena klopca z predali spodaj (za copate, pribor za čiščenbje čevljev, čevlje). Sem dobila idejo za našo garderobo.
14.04.2010, 09:56
rija
15589
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
Verjetno Š.
aha
14.04.2010, 15:06
Poka
1696
Prvi dve sliki prideta v poštev, če imaš grad in predsobo dimenzij 300 m2
19.04.2010, 11:17
ALWAYS LARA
864
js iščem tako klopco že celo večnost. trenutno gruntam, da bi kar od ikeje kupila eno zadevo...pa gor en povštr ruknem. se pa odpre in maš not za spravt kej