cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rižolino in Aptamil

clock-img

18.10.2006, 20:17

clock-img

livia

pencil-img

2395

K večernemu obroku primešam v flaško še rižolino. Pa ne tistega od Milupe, ki se meša z vodo, ampak navadnega (mislim, da je od Podravke).
Pripravim pa tako: 180 ml vode, 5 žlic Aptamila in 2 žlici Rižolinota. Na to količino vode, bi pa morala dati 6 žlic Aptamila, ampak ker nekaj tega nadomestim z Rižolinotom, jih dam le 5. A je to prav? Kako delate druge?

clock-img

19.10.2006, 10:35

clock-img

1Tanya

pencil-img

98

Tud mi smo na Aptamilu in Rižolinu od Milupe, ampak kupujemo unga, ki se meša z vodo, ker sem klicala v Kolinsko, ki je zastopnik za Milupo in so mi svetoval, da je bolj praktičen ta način, ker točno veš, da daš 130ml vode in 6 žlic rižolina, ki vsebuje vse potrebne sestavine kot Aptamil.

Mogoče bi poskusila ta način.

clock-img

21.10.2006, 00:03

clock-img

lily975

pencil-img

512

jaz uporabljam riževe kosmiče od Milupe ki se mešajo z mlekom.Uporabljam pa Aptamil AR, ki je gostejši od navadnega Aptamila. Dam pa 250 ml mleka+ 6 žličk riževih kosmičev, pa to brez težav in z užitkom popije. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem