cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Riževa kašica - priprava z vodo

clock-img

29.09.2004, 21:22

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Zanima me, če še obstajajo kašice, ki jih pripraviš samo z dodatkom vode?
Kakšno mnenje imate o njih?

Hvala in lp

clock-img

29.09.2004, 21:35

clock-img

Bučka

pencil-img

1

Obstajajo-mi jih jemo že od šestega meseca (sedaj 9,5)in sem zelo zadovoljna. Kupim jih večinoma v Mullerju saj so najcenejše, pa še veliko izbiro imajo.

clock-img

30.09.2004, 09:33

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Mi smo jih kupovali v A, imajo boljšo izbiro (Milupa), pa je vsako probal 2krat potem pa ni šans, da mu še isto kdaj spraviš v usta in smo jih vstran metali (po 3 tednih), pa ta :hudicek: je tako drag....Sedaj pa kr Linote kupimo, jih z alpskim mlekom nardimo in zaenkrat so dobri. Stari pa smo 7 mesecev.

clock-img

04.10.2004, 19:11

clock-img

MATEJA.*

pencil-img

41

Mi jih kupujemo v Sparu. Hippove in imajo veliko izbiro: jabolka z vanilijo, breskve z marelico, mešano sadje ...
So zelo v redu. Mi jih jemo 45 min pred spanjem že od 4 meseca, tik pred spanjem pa še flaško in je sit, pa lepo zaspi.

LP

clock-img

04.10.2004, 22:42

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Smo poskusli tisto s korenčkom in jabolko od Milupe. Je bila zlo navdušena.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem