cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Resnica,resnica.....aaa..boli.

clock-img

11.12.2007, 20:05

clock-img

fugeela

pencil-img

26

Drage moje in dragi moji sotrpini..mislim,da ste zgrešil bistvo..back to the start. smo ljudje smo pudarjam VSEJEDCI!!! diete so kratkotrajna rešitev in še nekaj je pomembno, debelost je v današnjem času tako razširjena,da gensko vpliva na naše potomce..to ni več zgolj bolezen zanemarjanja ampak se tretira podobno kot diabetes...dosmrtna borba. a imate izbiro,greste k osebnemu zdravniku in mu preprosto rečete,rad bi shujšal! ja saj vem samozavest pa to...preprosto morte met jajca! user posted image  Če vam slučajno začne z tisto poezijo..ne moremo biti vsi suhi...preprosto rečete res je A JAZ HOČEM BIT ZDRAVA! ČE KOGARKOLI ZANIMA STVAR...DELAM NAMREČ NA TEM DA BO IZ DIPLOMSKE NALOGE NASTAL PROJEKT...namenjen bi bil predvsem mladim dekletom ne bom pa zavrnila nikogar,ki bi rad pomoč. user posted image  Stvar je še v povojih a vem da bo šlo ker je to nujno potrebno. Zato če mate predloge ideje itd..navali narode.user posted image

P.S sj jst sm tud pucika... a se talim :)user posted image

_____________________________

Dont traed mony for live-live8-long walk to justice.

clock-img

11.12.2007, 20:25

clock-img

daysi

pencil-img

249

Jaz sem zraven ti lahko pomagam. Samo zanima me, kako se misliš te diplomske lotiti? A boš izvajala kako posebno metodo?

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

11.12.2007, 20:45

clock-img

fugeela

pencil-img

26

jst sm si našla kader strokovnjakov in zaenkrat mam že kar nekaj literature...ne bo šlo za dieto!!!!!!!user posted image  ampak za spremembo navad!!!!!!!!! in preprečevanje nevarnega obnašanja do lastnega telesa...jst sama osebno sem probala v svojem kratkem življenju probala že čist vsee...bla sem celo na bolnišničnem zdravljenu v Stični pa mi ni uspelo..in veš kaj..moj zdravnik mi je rekel.."poznam razmere pri vas doma,mislim da se ti ne zanemarjaš same sebe..imaš zgolj PREVEČ SPOŠTOVANJA DO HRANE! ..in potem sm pomislla..kolk mora bit deklet s podobnimi težavami..in rekla sem si,prvo moram neki nardit sama..tko..jem vse po malo večkrat na dan,pijem in organizmu puščam da porabi hrano...a najpomembnejše je da sem poštimala podstrešje.user posted image  in v enem mesecu je šlo 5kg.

clock-img

12.12.2007, 08:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: fugeela

..in rekla sem si,prvo moram neki nardit sama..tko..jem vse po malo večkrat na dan,pijem in organizmu puščam da porabi hrano...a najpomembnejše je da sem poštimala podstrešje.user posted image  in v enem mesecu je šlo 5kg.



Uh kakšna ugotovitev user posted image Vseeno pa veliko sreče pri diplomski nalogi in projektu upam, da boš kaj dosegla čeprav dvomim. Diete so preveč zakoreninjene in ljudje nasedajo čudežnim tabletkam in hočejo rešitev TAKOJ zdaj in to je krivo da se lotevajo diete na dieto.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

12.12.2007, 19:58

clock-img

fugeela

pencil-img

26

Mal mi je bed..no ljudje pač dobivajo informacije iz vsepovsod in poskušajo vse, a poiskat tiso kar je pravilno v vsej tej zmedi je pa težko. in vem ja projek bo težk ustvart..morda pa bodo pri CINDI slovenija lahk kaj mojega vtihotapili v njihov nov program,ki je še v povojih...kar bi jst z veseljem nardila a bi resss z največjim navdušenjem..user posted image ukinla bi reklamiranje vseh "zdravih" proizvodov na tv-ju.. medtem ko na bf-ju opravljamo raziskave na nekaterih takih proizvodih ugotavljamo,kako nas živilska industrija na.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem