cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rekreacija za 5 letnike (Šiška, Dravlje, Šentvid)

clock-img

07.10.2011, 12:22

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Tkole je; naša 5. letnica 1x na teden (PON) obiskuje hip hop, vendar jamra, da ji je dolgcajt. Vsako popoldne se enostavno nimam časa z njo ukvarjat po 3 ure, zato razmišljam, da bi jo
vsaj še 1x na teden vpisala na kakšno telovadbo.
Doma sicer rešujemo razne delovne zvezke, črke itak že vse obvlada, veliko piše, riše, prebira knjigice, se igra, na računalnik se bo pa že navadla, ko bo čas za to.

Je v Šendtvidu, Dravljah oz. zgornji Šiški kakšna telovadba za predšolske otroke? Nič ne najdem na netu.

hvala
Ženkica

clock-img

07.10.2011, 13:26

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

samo informativno me zanima...a misliš, da ne bo tvoji hčerki dolgčas v prvem razredu, če že zdaj črke obvlada?

drugače pa naš mlajši (skoraj šestletnik) hodi dvakrat tedensko na nogometni trening.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

07.10.2011, 14:10

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

samo informativno me zanima...a misliš, da ne bo tvoji hčerki dolgčas v prvem razredu, če že zdaj črke obvlada?

drugače pa naš mlajši (skoraj šestletnik) hodi dvakrat tedensko na nogometni trening.

ej, tudi mene malce "skrbi", da se bo preveč dolgočasila v šoli, ampak ona znanje kar požira vase, ne morem ji branit, če to z veseljem počne.

Risank pa tudi ne more gledat v nedogled.

clock-img

07.10.2011, 20:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V tem delu Ljubljane je res veliko ponudb za otroke. ABC šport, Jaki šport, atlestka šola Brigite Bukovec, Gib na Drenikovi....

Ampak ne razumem kaj se moraš s 5 letnico tako veliko ukvarjati? Pa saj se otroci sami zaigrajo, zanimirajo,....
Če je lepo vreme, gremo vsak popoldan ven, na sprehod, na igrišče, v Tivoli,....tu otrokom res ni dolgčas. Doma pa je vedno nekaj za počet.

clock-img

07.10.2011, 20:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Doma sicer rešujemo razne delovne zvezke, črke itak že vse obvlada, veliko piše, riše, prebira knjigice, se igra, na računalnik se bo pa že navadla, ko bo čas za to.

Očitno ima višek fizične energije.
Mogoče greste raje na svež zrak namesto pred zvezke user posted image . Ali pa dvakrat tedensko na ples, če jo to veseli?

clock-img

10.10.2011, 15:08

clock-img

petruska

pencil-img

465

V Šentvid v telovadnico (za zdravstvenim domom) jo lahko vpišeš na ritmično gimnastiko, ravno ta mesec so vpisovali začetnice.
Kontaktiraj na mail in povprašaj, začetnice imajo vadbo ob torkih in četrtkih.
krg.siska@gmail.com

Sicer pa ABC ima v Šiški in Dravljah veliko ponudbe, pa Plesno mesto v Mercator centru,...

clock-img

12.10.2011, 08:59

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Nič skrbet, moja hči je redna obiskovalna Rožnika, Šmarne gore ipd. Pač je ful živahna in ji nikakor ne zmanjka energije. In ker je edinka in ker se je mami
letos vpisala na fax jo je treba še malce bolj zamotit. Tako in drugače.
Ne mi špilat svetnike, da se vsak dan, po službi 4 ure samo z otroki ukvarjate, ker to enostavno ni možno, če želite še kaj postorit.

Sem pa našla nekaj zanjo, jutri jo peljemo, če ji bo všeč:
- http://www.abcsport.si/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Hvala za pomoč.
Ženkica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem