cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Regres med porodniško - drugič

clock-img

04.06.2006, 18:03

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Ker sem prvič na porodniški, me zanima ali nam tudi pripada regres?
Kdo to plača CSD ali podjetje kjer smo zaposleni.

Hvala za odgovore.

clock-img

04.06.2006, 18:17

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Regres ti pripada. Izplača pa ti ga firma.

clock-img

04.06.2006, 19:19

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Ja ti pripada!

Odvisno seveda ali si za določen ali nedoločen čas. Kolegici poteče pogodba ravno sept. in ji je pripadel regres sorazmerno z pogodbo, a če jo bo zaposlil še naprej, ji potem mora nakazati še preostali del.

clock-img

04.06.2006, 20:47

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Seveda ti pripada. Izplača ga podjetje, ki ti tudi da dopust za to leto (regres je vezan na pravico do dopusta).
Mammy26, tvoja kolegica pa bi morala dobiti cel regres - če si v letu zaposlen za več kot 6 mesecev, ti pripada ves dopust in ves regres.
So pa tudi mene "okoli" prinesli prvo leto službovanja - so mi tudi dali le sorazmerni del, čeprav sem bila zaposlena 8 mesecev (enako z dopustom, seveda), pa sem šele po skoraj treh letih odkrila, da bi morala dobiti vse.

clock-img

05.06.2006, 09:24

clock-img

asso

pencil-img

3700

Res je kot pravi Sazi in pripada ti v celoti (če si pred tem bila zaposlena neprekinjeno 6 mesecev - skupaj s porodniško), tudi dopust...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem