cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Recepti na RR

clock-img

27.01.2005, 23:04

clock-img

india

pencil-img

5342

A ste že kaj prebirale recepte na RR in jih preizkušale??
Jaz sem jih kar nekaj že uporabila in so kar fini!
Dajte še same kakšnega dodat!
LP, Miška:miska:

clock-img

28.01.2005, 08:06

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz bi dodala,pa sem prebutasta,da bi ugotovila kako.

:muca:

clock-img

28.01.2005, 08:11

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Sedaj je pa zadeva nekaj spremenjena! Ko bo kaj časa,bom pristavila svoj "piskrček".

:muca:

clock-img

28.01.2005, 08:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem enega dodala med sladice..primeren za pustni čas ki prihaja:)-

clock-img

28.01.2005, 09:50

clock-img

india

pencil-img

5342

Njami, Neva, sem videla ja, bomo sprobali!
Pa daj nam gor nekaj enostavnih primorskih zadevc napiši no, prosim, od morskih ( ala tržaška omaka,...njoki, .... taprava jota,...).
Sicer jih delam tako na pamet, a bi vseeno rada videla kje falim, daniso nikol taki kot tisti,ki jih kje v toplejših krajih jemo!!!:bravo:

clock-img

28.01.2005, 09:54

clock-img

Anonimen

Ok Miška čak da se skoncentriram:)-:)-:)-

clock-img

28.01.2005, 10:10

clock-img

india

pencil-img

5342

Njami bo dišalo pri nas danes! Hvala Neva!!!
:bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.01.2005, 10:22

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Jaz sem bla pridna in sem takoj dodala en recept v predjedi. Tistega o nadevanih jajcih. Če bo kera preizkušala, anj mi prosim javi, kako ste bile zadovoljne z navodili.

(By the way - moj možek mije naročil, da moram narediti NAJMANJ 20 takih nadevanih jajc, ko bova imela fešto ob selitvi!!!9nebesa9nebesa Zgleda, da so mu tako všeč.)

clock-img

28.01.2005, 10:28

clock-img

india

pencil-img

5342

Tudi tvojega sem videla Kira,ja, pa mi je sicer že znan, samo jaz dodam še različne malenksoti v nadev, tako da je nekaj jajc z enim, nekaj z drugim nadeovm in tako naprej. Dodajam pa kapre, gorčico, česen, ....
Ti kar hitro fešto pripravi!!!:bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.01.2005, 11:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Sem mislila že včeraj dat enga morskega gor, pa nisem utegnila :ups: Bom se kar sedaj spravila zraven, pa bo! Je pa njama, njama! :love:

clock-img

28.01.2005, 11:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Sem nareila tako kot piše, a mojega receptane vidim! A to traja? Ali se moram odjavit in prijavit ali pa refrešat stran? :zmeden2:

clock-img

28.01.2005, 11:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Miška 01 - jaz sem na TV vidla, da so Gilmore Girls en avto obmetavale z nadevanimi jajci, pa sem si recept zmislila - pač kar paše k jajcem. :)-:)-:)-

jana73 - recept pa na RR najprej preberejo. men so namesto poli salama napisali polo klobasa. pa saj je tko vseen.;)

clock-img

28.01.2005, 11:30

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

viš ga škrata. poli salama - poli klobasa. hihihihi

še dobr, da ne katera druga, ker drgač ne bi šlo vse vkup.:)-:)-

clock-img

28.01.2005, 11:30

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Ni, ni - pa še v Word sem kopirala in potem potrdila... :ups::ups::ups:
za vsak slučaj - tukaj je recert, če ga ne bo men recepti:
Naslov: MORSKA ŽABA (GRDOBINA)
Število oseb: 3
Čas priprave: 90 minut
Kategorija: morske jedi
Sestavine: * rep morske žabe (grdobine) težek cca. 1 kg (ali dva manjša) s katerega odstranimo kožo (jo samo primemo in slečemo) * 5 krompirjev * lisičke (cca. 30 dag) * 1/2 čebule * 2 stroka česna * malo peteršilja
Priprava: Rep grdobine nasolimo in popopramo, damo v malo večji pekač v katerega smo dali par kaplic olivnega olja in pečemo cca.1 uro pri temperaturi od 180-200°C. Krompir olupimo, narežemo na 3x3 cm velike kocke in ga damo kuhat v slano vodo za cca.20 minut. Narežemo 1/2 čebule na majhne kocke in jo popražimo na 1 žlici tekoče Rame, ko se čebula zmehča dodamo narezane lisičke in česen, vse skupaj prepražimo. Dodamo 1/2 goveje kocke za juho, malo zalijemo z vodo, dodamo malo mlete kumine in drobno narezanega peteršilja. Po eni uri pečenja ribe dodamo v pekač kuhan krompir, prelijemo gobice čez krompir in ribo, narahlo premešamo krompir in gobice, ter pustimo v pečici še 20 minut. Ko vzamemo jed iz pečice, lahko nanjo na rahlo naribamo parmezan. Riba je zelo dobra (čeprav je ful grda), meso je podobno belemu piščančjemu mesu, je brez malih kosti, saj ima le veliko kost na sredini. Primerno za otroke! Pa dober tek! Za vsa vprašnja sem vam na voljo na privat! jana73
;);););););)

clock-img

28.01.2005, 11:31

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

iiiiiiiiiiii a morske žabe tudi obstajajo?

jaz sem pa mislila da sam iz tistih kopenskih žabje krake dol trgajo. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

28.01.2005, 11:35

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

To je tista ful grda, prav nagravžna riba v ribarnici. Ima tako veliko ploščato glavo in rep. Ali pa so samo repi. Je pa njama, njama. Je malo dražja, ampak se splača, ker je izdatna, razen kosti na sredini je ostalo meso ful kompaktno, res kot belo pri pipiki.

clock-img

28.01.2005, 11:38

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz ribe sicer jem, jih pa ne obožujem. (nič proti ribam):bravo::bravo:

krap ima okus po blatu :)-, tolstolobik ima toliko kosti, da mesa sploh ni9nebesa, morski list je kot žaganca,:ups: tuna je brez okusa:zmeden:, sardine pa smrdijo:(.:)-:)-:)-:)-:)- najhujši so pa polnjeni lignji. ti pa smrdijo in še nagravžni so:grrr:. (v nasprotju z paniranimi)

zdaj me pa zanima v katero kategorijo spadajo žabe.:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

28.01.2005, 11:42

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

saj sem ti napisala - spada k pipiki=piščanec=kura=kokoš=pšanc=pa mogoče še kako se reče tisti pernati živali, ki nese jajca in je na dveh kremplastih tacah? :)-:)-

clock-img

28.01.2005, 11:51

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja, jaz ne vem, pod kaj ti uvrščaš pipiko. pri nas je to neki druzga, pa nima veze s pšancem. hihihi.:hudicek::sloncek::sloncek:

clock-img

28.01.2005, 14:31

clock-img

india

pencil-img

5342

Jana, recept je že gor, ga je treba prečekirat in potem je vnešen! Včasih malo traja, saj veš, majo fuuul dela:bravo::bravo::bravo:!!!
Kira, sja je vseeno, je pa klobasa pravilneje slovensko:)-:)-, je pa vseeno, a ne, samo da je dobro!!!!

clock-img

28.01.2005, 20:36

clock-img

Anonimen

Zdaj pa ena nora..kje pa so recepti:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

28.01.2005, 20:38

clock-img

Anonimen

Že našla...:)-:)-:)-
Smotica jaz:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem