cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Reakcija po bioresonanci?

clock-img

24.11.2010, 02:09

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Danes sva bile s hčerko (13 m) na bioresonanci. Tam je bila zvedava in vesela.Opravila je testiranje in približno 15 min terapije. Približno pol ure za tem pa je postala Gea razdražljiva, nemirna, jokava, apatično je gledala, kot da ni ona. Hotela se je nositi,jokati začela kar brez vzroka,česar ponavadi ne počne. Čez kakšno uro se mi je spet zdelo, da počasi postaja vedrejša in bolj podobna obnašanju vsak dan.Je pa težko zaspala in tudi sedaj vidim, da bolj tenko spi..

Prosim, zelo mi boste pomagali, če bi mi lahko povedali ali so imeli tudi vaši otroci kakšne reakcije po bioresonanci ali ne in kakšne v primeru da. Naslednji teden sva namreč ponovno naročeni vendar razmišljam ali sploh iti..

Hvala

clock-img

24.11.2010, 08:53

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Sama se poslužujem bioresonančne metode že kar zelo dobro leto. Skoraj eno leto sem hodila vsak teden, ker sem bila izredno ne bom rekla bolna, vsekakor pa imunsko in zdravstveno zelo nestabilna, kar se je meni kazalo v hudi obliki dermatitisa po celem telesu. Svetujem ti, da terapevta čimveč sprašuješ in nobene stvari ne jemlješ samo po sebi umevno. Če v življenju ne boš spraševala in te stvari ne bodo zanimale, potem je brez veze, da se poslužuješ v tem primeru terapij, ki jih ne poznaš.

Definitivno pa so po BS lahko reakcije in sicer v dveh dneh, ki morajo potem izveneti. To bi ti moral terapevt tudi povedati. Sama postanem največkrat zaspana in kar malo out, včasih pa me napolni z energijo. Meni npr. se je včasih pojavila na koži močnješa reakcija, ki je potem v roku dveh dni izvenela. Svojega terapevta pa sicer lahko pokličem kadarkoli in po mojem opisu stanja se odločava skupaj, kdaj bom spet prišla, če je seveda sploh potreba.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

24.11.2010, 12:01

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

miapia- hvala za tvoj odgovor.

Sem še kako tip, ki sprašuje, ne booj se..je pa odvisno kakšne odgovore potem dobivaš. Še najbolj se mi je zdelo, da se nas je hotela omenjena gospa samo čimprej znebiti.

Zato pa me zanima, kakšne imate izkušnje drugje, saj verjento noben terapevt ni čisto enak, kot v nobeni drugi smeri ne.

In prav gotovo jo bom tudi poklicala, rada bi si le prej nabrala več infromacij, da me ne pelje "okrog" že s prvim odgovorom.

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 24.11.2010 12:02:55 >

clock-img

24.11.2010, 19:38

clock-img

ona

pencil-img

3685

Glej,jaz sem bila lani pri njej zaradi alergije na sonce in sem imela samo eno terapijo.Meni se je tale gospa zdela ful čudna,ma so mi jo drugi priporočili in očitno je njena terapija delovala,ker letos nisem dobila reakcije na soncu user posted image user posted image
Po terapiji pa sem se tudi jaz zelo čudno počutila,popila sem po poti 1 liter vode in doma še enega,spalo se mi je ful,čudna sem bila...ne znam opisat,tako,da ima verjetno tudi tvoj otrok podbne težave...naslednji dan je blo vse ok!

clock-img

25.11.2010, 07:10

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Še najbolj se mi je zdelo, da se nas je hotela omenjena gospa samo čimprej znebiti.

Tudi to je zelo verjetno. Verjetno je težava tvojega otroka za njo mogoče preveč zakompliciriana. Drugače pa je potrebno po terapiji tudi veliko piti, najbolje mehko vodo oz vodo s čim manj trdih primesi.

Te lahko vprašam, koliko računa in na katerem aparatu dela?

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

25.11.2010, 07:49

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Hvala obema,

računa 50 evrov za prvi pregled, potem pa kolikor otrok zdrži,pravi.

Kakšen je aparat pa natančno ne vem- hčerki je dala eno okroglo železo na kožo,za njo na hrbet eno plastično podlogo,pa na neki palčki se je nekaj premikalo. To sem pa res premalo vprašala user posted image

clock-img

25.11.2010, 10:05

clock-img

isobel

pencil-img

289

Jaz sem bila na bioresonanci skupaj s svojim takrat 6-mesečnim sinom. Terapija je trajala 15 minut. Prvič, približno 5-10 minut po terapiji, je imel hudo reakcijo s krči. Ravno takšno, zaradi katere smo sploh prišli tja. To je bilo samo prvič, po tistem nič več, šla sva pa še dvakrat. Bioresonanca mu je drugače zelo pomagala.

clock-img

25.11.2010, 10:08

clock-img

isobel

pencil-img

289

Pa pozabila sem omeniti, da je bila njegova terapija drugačna od te, ki jo opisuješ. Midva sva šla v neko komoro (kot za savno), kjer naju je obsevalo (izraz ni najprimernejši, ampak drugače ne znam opisati).

clock-img

25.11.2010, 12:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem sama imela hude reakcije po bioresonanci in vsak teden je bilo slabše in popolnoma nobenega izboljšanja. Ko sem zmetala ne vem koliko denarja za te reči, sem odnehala. Pobrala se pa po tistih poslabšanjih nisem še par let. Tako da zame te reči niso. Morda sem pa hodila k napačnemu terapevtu, oz. terapevtki. Ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem