cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rdeča jajčka

clock-img

03.10.2005, 09:49

clock-img

maks

pencil-img

206

Malo me že skrbi, ker vnetje ne izgine, čeprav smo imeli v pret. iste težave, vendar sem ga mazala s hladilnim mazilom-bubchen in je pomagalo.  Zdaj sem poskusila še z domačo ognjičevo kremo, ki je res pomagala pri ritki, glede jajčk pa ne. Ima čisto rdeče in mi je full hudo. Puščam ga tudi razvitega, da se ritka prezrači, a je sprememb bolj malo. Prosila bi še za vaše nasvete, preden grem k zdravniku.Uporabljam pa babylove plenice, včasih tudi pampers.Kaka tudi do 5x na dan(od tega 2x čisto malo), vendar je blato normalno.
Hvala za vašo pomoč.Lep dan!

clock-img

03.10.2005, 09:57

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mi smo imeli te težave ko sem namesto pampersk poskusila hugies pleničke. Sedaj striktno kupujem samo pampers in na debelo mažem z bubchenom. Aja, pa umivam ga samo z vodo in krpico, ker robčki dražijo kožo, pa lahko v reklamah stokrat rečejo da so nežni!

clock-img

03.10.2005, 10:02

clock-img

Anonimen

Vse ste že naštele,zračenje,mazanje,zamenjava pleničk,ki so pogosto vzrok rdečine,ker nekateri otroci pač razvijejo alergijo na določene snovi v pleničkah.Res je umivaj samo z vodo,dobro osuši poskusi kombinacijo hladilnega mazila in posipa,tako da se naredi film čez jajčka in naslednje lulanje ne bo prišlo tako hitro do že rdeče kože.Namesto talka-posipa lahko uporabiš čisto domačo:jedilni škrob.
Če pa še to ne bo pomagalo pa k zdravniku.Raje prevečkrat kot premalo.

clock-img

03.10.2005, 12:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kaj pa če bi bile glivice?Ali soor,ne vem kako se že temu reče?user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

03.10.2005, 12:09

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mismo rdečo ritko mazali s praško pasto,ki je pomagala.Če pa je kaj hujšega,pa k zdravniku.user posted image user posted image

clock-img

04.10.2005, 07:46

clock-img

Anonimen

Bepanten krema pomaga in seveda večkratno zračenje. Koža naj bo suha, ko ga previješ v čisto pleničko.

Lp!

clock-img

04.10.2005, 09:05

clock-img

maks

pencil-img

206

Hvala vsem za pomoč!
Šli smo k zdravnici in je rekla, da so glivice. Čim manj ga je treba umivati z vodo, ker se potem še bolj razvijajo; rekla je, da ga moramo čistiti z olivnim oljem, dobila sva še canesten kremo; kupila pa sem še Bepanthen mazilo. Upam, da bo šlo mojemu sinčku čim prej na bolje, ker mi je tko bogi. Upam, da sem s tem inf. še kateri pomagala.
Še to:umivala sem ga tudi z kamilicami, pa je zdravnica odsvetovala za ta problem.

clock-img

04.10.2005, 09:37

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image  canesten je super...jzt ti priporočam da ga mažeš samo z canestenom, da glivice izginejo...potem pa uporabi benpanten...

glivice dobi hitro npr. v vrtcu k gre na stranišče...če ma en otrok glivice potem kmalu dobi cela skupina to nadležno stvarco...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.10.2005, 11:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kamilice take stvari še bolj nadražijo.Meni jih je zdravnica tudi odsvetovalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem