cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razstrupljanje telesa

clock-img

28.01.2007, 16:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Vem da ste tle ekspertinje in mi boste mogoče znale pomagati. Želela bi si rastrupiti telo, ob tem pa nič shujšati, razen seveda izguba blata in vode. Slišala sem da pomagajo agrumi, kumare, zeleni čaj.... je temu res tako? kakšna hrana bi še lahko to bila ??????

clock-img

28.01.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem telo "raztrupljala" z ločevalano dieto - tri tedne sem se držala navodil - shujšala sem sicer 2 kg - kar mi ni bil cilj. Cilj mi je bil, da malce prečistim telo. In mi je pasal.

clock-img

28.01.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

Odlični dnevi za razstrupljanje so 1x na mesec ob polni luni. "Terapija" se začne ob uri, ko nastopi polna luna in traja točno 24 ur. V tem času lahko samo piješ vodo ali čaje oz. zeliščne napitke brez sladkorja. Telo je lažje od 1-2 kg na račun strupov in blata. Shujšaš pa ne.user posted image

Sama ločevalna dieta pa ni razstrupljanje telesa user posted image , čeprav vključuje 1x mesečno vodne dneve - ki imajo namen razstrupljanja.
Razstrupljanje ob polni luni (baje) učinkovitejše.

clock-img

29.01.2007, 07:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Caffee tole tvoje me bolj zanima, če glih mi tale luna glih ni povšeči, ker ne verjamem v to. Pa vseeno, a pa je en dan dovolj?
Bi bilo ok, če npr zjutraj spijem čaj za odvajanje, da si mal čreva spucam, pol pa čez dan samo vodo, kak zelen čaj, da dobim kaj toplega v sebe, pa da mam občutek sitosti (vsaj jaz imam tako, ko pijem topel čaj, ob vodi mam skoz občutek lakote in kruljenje v želodcu). Kaj pa kak sveže izstisnjen sok iz ananasa, pomaranč, kivija? Nekje sem brala, da lahko to piješ za raszstrupljanje, samo mora bit precejen.
Drugače sem jaz bolj imela v glavi, da bi več dni potekalo, ob določeni prehrani, ki ti puca telo. Ampak če to za en dan deluje, bom pa poskusila to.  Kdaj pa bo polna lunauser posted image

clock-img

29.01.2007, 07:32

clock-img

Anonimen

Polna luna je v petek 2.2.07

clock-img

29.01.2007, 07:38

clock-img

Anonimen

Še bolj natančno.Polna luna se začne 2.2. ob 6h 46 minut-zjutraj in traja 24 ur.

clock-img

29.01.2007, 21:13

clock-img

Anonimen

Hope2, nekateri zagovorniki tega "posta" celo pravijo, da naj ne bi zaužil popolnoma ničesar, niti vode ne...ampak pomojem bi bilo to za telo kar šokuser posted image Ne poznam nikogar, ki bi šel v tako skrajnost.
Torej, najbolje je zaužiti samo tekočino - vodo in nesladkane čaje (vseh vrst), tudi tople user posted image . Dovoljeno pa je tudi pitje sveže iztisnejnih sokov (vendar ne gostih ali kašastih!) torej limonini, pomarančni, grenivkini, ananasovi,..sokovi. Lahko se zaužijejo tudi zelenjavne juhe, vendar brez soli, začimb, in olja! In kot si omenila, nekateri vse te iztisnjene sokove in zelenjavne juhe precedijo in pijejo samo tekočino.

Da zdržiš cel dan brez hrane se je treba zamotiti - ali služba, ali pospravljanje, šport in rekreacija,....in ko se zvečer vsedeš pred TV te popade želja po hrani...takrat je najbolje da se odpraviš v posteljo in čimprej zaspiš!user posted image

Kot je že rekla Dalija nastopi polna luna v petek 2.2. ob 06.46 in traja 24 ur.  In še kot zanimivost; Luna nato preide v znamenje Device (3.2 ob 15.33). To je primeren čas za izboljšanje lastnega videza - lahko vztrajaš tudi ta dan na dieti (postu), telesu privošči zeliščno kopel, na obraz si daj (zeliščno) masko, telo navlaži z negovalno kremo...in pojdi ven na svež zrak - če bo vreme dopuščalo - saj na luno v Devici rado dežuje.

Držim pesti! In obvezno poročaj o rezultatih!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem