cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razstava v Mozirju

clock-img

03.10.2004, 09:37

clock-img

malika

pencil-img

3199

Včeraj se je naša družina nabasala v avto in nameravali smo na izlet v Logarsko dolino.Potem pa so vmes prišle težave s sporazumevanjem (eni imajo težave z uro:)- ) naših spremjevalcev in smo pristali v Mozirju in tako šli v GAJ. Ej punce kako je bilo lepo. Poleg tega imajo še razstavo buč in polno figur, tamali je z odprtimi usti gledal rožice in bučke, pa ribice in papagaje,...Res je bilo luštno. Potem pa smo zavili še v Velenje na Pikin festival in res uživali v lepem izletu.

Vse ki se sprašujete kam... v Mozirje!

Lp

clock-img

03.10.2004, 10:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja....mi se tja odpravljamo ze ravn ene 2 leti...pa se zdej ni nic,metr bo treba it...nujnooo!!!:rozica::rozica:

clock-img

03.10.2004, 14:41

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Mi smo šli pa danes v sotesko Vintgar. Ful lepo-na zadnje sem bila 100 let nazaj. Sem mislila da bo mraz pa ni bilo. No pol smo šli pa na kosil v kitajsko in je mala prvič jedla v kitajski restavraciji malo rezancev in rižka :love:

:sloncek:

clock-img

03.10.2004, 14:49

clock-img

Anonimen

Sandy, a v uno kitajsko nasprot tebe?

clock-img

03.10.2004, 14:51

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Ne ribica v kitajsko v Radovljici :)-:)-

clock-img

03.10.2004, 15:42

clock-img

Anonimen

Jah, prašam, ne?:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem