cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razprodaje

clock-img

30.06.2011, 22:32

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Zanima me kdaj se začnejo razprodaje pri nas in v avstriji?

clock-img

01.07.2011, 20:41

clock-img

norge

pencil-img

377

Mi smo se prejšnji vikend vračali iz dopusta v Avstriji in smo se v soboto ustavili v Celovcu, pa je bilo že vse znižano. Sicer ne sezonsko ampak je bilo že po vseh trgovinah znižanje.

Lp.

clock-img

01.07.2011, 20:48

clock-img

sazi

pencil-img

5175

V eni trgovini so mi poveadi, da imajo po 10. juliju vse 50% znižano - sklepam, da se takrat začne sezonska razprodaja (2. ponedeljek v juliju - a ni vedno tako? Pa enako potem 2. ponedeljek v januarju?).

clock-img

01.07.2011, 21:06

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Hvala za odgovore.

Pojma nimam kako je z razprodajami, ker se jih sploh ne udeležujem, bi pa šla letos za spremembo malo pogledat v celovec, če je kaj pametnega.

clock-img

01.07.2011, 21:06

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: norge

Mi smo se prejšnji vikend vračali iz dopusta v Avstriji in smo se v soboto ustavili v Celovcu, pa je bilo že vse znižano. Sicer ne sezonsko ampak je bilo že po vseh trgovinah znižanje.

Lp.

a ste se mogoče kaj v h&m ustavili?

clock-img

04.07.2011, 04:11

clock-img

norge

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

IZVIRNO SPOROČILO: norge

Lp.

Ja, sem dobila ful stvari. V H&M je bilo sploh  vse znižano.

a ste se mogoče kaj v h&m ustavili?

clock-img

21.07.2011, 09:28

clock-img

gabrijela87

pencil-img

15

Prave oz. uradne razprodaje v Avstriji se začno zadnji ponedeljek v juliju, torej 25.7.2011   Jaz grem gotovo v šopinguser posted image  

Gabrijela

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate, ko bodo razmišljali o poštenosti, ljubezni in pokončnosti. (H. Jackson Brown)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem