cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razmnoževanje pelargonij

clock-img

23.05.2012, 22:53

clock-img

takotako

pencil-img

608

Avgusta bi poščipala balkonske rožice in jih sama vzgojila. Mi lahko kdo svetuje glede:

V kakšen lonček jih lahko podtaknem-mogoče kar od jogurta
v kakšen prostor jih naj dam. V spalnici imam tam nekje od 17-19 stopinj pozimi je to premrzlo.

clock-img

24.05.2012, 09:39

clock-img

noranate

pencil-img

2143

lahko tud lonček od jogurta, je pa to dobra temperatura, lahko je tudi velik nižja, ne sme bit prevroče. važno je, da je svetloba. pa ne pozabi vršičkat, da se bodo razraščale. pa bolj malo zalivat, ker pozimi počivajo, sam tolk, za preživetje, obilneje začneš, ko pride pomlad. aja, pa naj ne bodo nekje nad radiatorjem. Sicer pa poskusi, jaz sem jih lani sam v eno veliko korito popikala,dala v garderobo na okno, temp. je bila nakje okol 10- 15 stopinj, zalila sam ene 6 krat. in so ratale, spomlad sem presadila v lončke in pred 2 tedni v korita, mi je ratalo. Sam poskusit moraš, vaja dela mojstra user posted image

clock-img

24.05.2012, 22:25

clock-img

takotako

pencil-img

608

o superuser posted image

Ja bom probala. Letos sem jaz kupovala rože in je kar hitrro naneslo 100e. user posted image sem pa dobila tako lepe barve rož da bom res poskusla. Hvala za informacije.
UPam da ti bojo lepe cvetele. user posted image

clock-img

25.05.2012, 08:44

clock-img

noranate

pencil-img

2143

še en nasvet, da boš imela zdrave potaknjence jeseni, rožce čez leto ene 2x poškropi proti plesni....(antracil, cuperblau)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem