cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razlika plenic Pampers

clock-img

06.09.2018, 11:46

clock-img

čebelica90

pencil-img

1

Zdravo!
Punce prosim za pomoč. V kratkem bom rodila in se odločam za nakup plenic Pampers. Zanima me, kakšna je razlika med Premium protection new baby in Premium care? Prve sem zasledila samo v Mullerju in so made in Germany, Premium care pa se dobijo povsod, ampak so vse samo made in Poland (tudi v Mullerju). Katere priporočate oziroma ali je sploh kakšna bistvena razlika?
Hvala za pomoč!
Lp

clock-img

06.09.2018, 21:51

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

jaz prisegam na te iz mullerja, meni so top in ne kupim drugih

clock-img

21.09.2018, 20:13

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

Jaz sem prisegala na Pamperske dokler mi niso začele zaradi zelo tekočega blata spuščati - nima veze kje sem jih kupila.Dobre so bile le tiste prve Premium, ki sem jih dobila v porodnišnici iz Nemčije. Sedaj imam Mullerjeve pleničke in jih ne zamenjam. So cenejše in v mojem primeru bolj vpojne . Upam, da pomaga user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem