cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razlaga izvida

clock-img

12.12.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

Danes sva imele z Elo prvič RA, na mojo željo, ker se mi je zdelo, da bi blo to potrebno. No, zdravnica je ugotovila pri Eli kar nekaj "nepravilnosti", jutri naju naročim na NFT, nekaj vaj in prijemov pa mi je pokazala. Sam ker je bla gužva, je blo vse full na hitro user posted image  in nisem zvedela vse kar me zanima, pa še izvida nimam, pride po pošti.
Je pa na delovnem nalogu za NFT napisala, da gre za Aksialno hipotonijo z eksa??zijskim vzorcem. Ne vem, če piše ekstenzijski, jaz ne vidim nobenega t user posted image , ali pač? Obstaja še kak drugi vzorec?
No, ap tiste, katerih malčki so meli podobno diagnozo, kaj to zdaj pomeni? Približno.

Hvala user posted image

clock-img

12.12.2007, 20:54

clock-img

Anonimen

aksila= pazduha
hipotonija= zmanjšan mišični tonus
ekstenzija= iztez

Iz tega lahko sklepamo(!), da ima Ela zmanjšanj tonus v rokah, z iztezalnim vzorcem(izteza rokice). Ali nekaj podobnega.

clock-img

12.12.2007, 22:37

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

Aksialna hipotonija tu pomeni zmanjšan mišični tonus v osrednji liniji telesa, torej npr. v mišicah hrbta. (mogoče piše hipertonija?)
Ekstenzijski vzorec - verjetno se mali "upogiba" navzad (se sloči)? Mislim, da ni nobenega drugega vzorca na eks*...

(Aksila je res pazduha ampak aksialno je nekaj drugega....)

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

12.12.2007, 22:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sam ker je bla gužva, je blo vse full na hitro in nisem zvedela vse kar me zanima

To mene tudi ful moti, zato pa sva za najmlajšo šla še v samoplačniško ambulanto  NFT - si je vzela res čas za nas in nama vse podrobno razložila ter pokazala prijeme in vse ostalo. In na naslednjem obisku v RA me je zdravnica sama vprašala, če smo bili pri NFT,  in povedala, da se to ful pozna. user posted image In tako sva dobila še potrdilo, da denar ni bil stran vržen.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.12.2007, 16:14

clock-img

temboli1

pencil-img

138

Lelaval,

mene pa zanima, ali ste bili mogoče v Lj na samoplačniški NFT, in če je, bi lahko prosim napisala naslov ali naziv.

Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem