cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Razdelilniki za predale

clock-img

07.12.2011, 08:49

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Kje dobit razdelilnike za predale? Ikea ne paše notri, ker so preveliki.

Imava kuhinjo narejeno po naročilu, vodila so Blum, ampak so globoka samo 46 cm. Malo sem šla gledat in obstajajo globja, ampak se nismo takrat pogovarjali o tem, kakšna morajo bit - sem mislila, da so ene dimenzije. user posted image

Me jezi, ker sem hotela dokupit vse tiste dodatke za predale, pa se mi zdi, da prav nobeni ne bodo šli not. Obstajajo še eni drugi sistemi Blum, samo že zgleda malo bolj fancy, po mojem je pol tudi cena. user posted image

clock-img

07.12.2011, 08:51

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

ko pride dragi domov, ti povem, ker dela v eni trgovini, kjer prodajajo tudi vodila blum. po moje bi moral vedetuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

07.12.2011, 09:16

clock-img

Poka

pencil-img

1696

user posted image Ful ti hvala user posted image

Sicer se bom pa morala sprijaznit, pa poiskat kako drugo rešitev - če so mame včasih brez teh kompliciranj preživele...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem