cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Raho

clock-img

23.02.2007, 11:59

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sem šla zdaj prvič malo prečekirat po ebay-u pa me zanima, kako v bistvu stvar funkcionira. A če piše pri rubriki post it samo UK, to pomeni, da ne pošiljajo v druge države?
Aja pa še to me zanima, koliko časa se na robo ponavadi čaka in ali je to vse rabljena ali nova roba.

Hvala in lp

clock-img

23.02.2007, 12:01

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

zdaj te bodo že na kak drug forum prestaviliuser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.02.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

Ja, če piše, tako, se pošilja samo v UK. Pri opisu prodajanega artikla imaš navedeno Condition - tam piše, če je novo ali ne. V glavnem - registrirati se moraš na ebayu (jaz sem se na nemškem). Potem si, če želiš res varnost, odpreš račun na paypalu (jaz kupujem samo pri tistih trgovcih, kjer lahko plačujem s paypalom) - s pomočjo kreditne kartice - vse imaš opisano na www.paypal.com In potem lahko kupuješ. Iz Anglije se na robo čaka 5-10 dni.

clock-img

23.02.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

zdaj te bodo že na kak drug forum prestaviliuser posted image user posted image user posted image

Če pa ni foruma - nakupovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

To je za čvekanje v štiri dni, ne pa Lepota in kaj vem kaj še.user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 12:11

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Če pa ni foruma - nakupovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
pa resuser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

23.02.2007, 12:14

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sorry nouser posted image , če je bila pa ravno malo nižje tema o tem in je Raho podala to kot eno izmed rešitev, se pravi kupovanje po ebay-u. Sicer pa se drage moje zanimam izključno za cunjice in čeveljčkeuser posted image , tako, da ne vem, zakaj ne bi bilo to na tem forumu.

Lpuser posted image

clock-img

23.02.2007, 12:15

clock-img

Anonimen

Saj se hecamo no,pa menda ne zameriš?user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 12:19

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Ja, saj jaz tudi, kako da ne, ko je pa končno malo sonce user posted image ven izza oblakov pokukalo.
No, zdaj bom pa morala res nehati, ker to pa res ne paše več na ta forum.

Lpuser posted image

clock-img

23.02.2007, 14:11

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo hec

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem