cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rada bi uvedla ritem

clock-img

20.09.2010, 11:49

clock-img

ninu

pencil-img

65

Drage mamice, potrebujem vaš nasvet.
Zanima me kako imate razporejene obroke pri npr. 8M in več tiste, ki dojite.
Npr.: vstajanje ob cca 8:00, dojenje, potem kdaj sledi malica, je samo sadna..? Kdaj kosilo? Mi imamo kosilo okoli 15:30 - naj takrat tudi dojenčici dam? Kdaj večerjate (žitne kašice z mlekom) in pred spanjem dojenje? Koliko časa je vmes? Se držite ritma na "3 ure"? Kaj pa "popoldanska malica"? Kaj bolj prakticirate?

Je mogoče katera med vami, katere dojenček ne uporablja dude, ampak bolj dojko za uspavanje in se tako tudi večkrat dnevno crklja?

Če se mi bo katera oglasila bom zelo vesela.

Hvala in lep dan!!

clock-img

20.09.2010, 12:16

clock-img

Zogca

pencil-img

16

Mene tudi to zanima...naš tudi nima dude oz. sem bolj kot ne jaz njegova duda, tak da se večkrat dnevno rad pocrklja pri meni:)!

clock-img

20.09.2010, 12:34

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Moj je star 9 mesecev in pol..imava pa že kar nekaj časa takle ritem...dojenje okoli 8h, okoli10h ima jogurt, skutko...potem okoli 10.30-11h gre spat, se zbudi okoli 13h sadje, potem kosilo imamo vsi okoli 16h(povadi je z nami,edino če mi jemo kaj takega kar zanj še ni kuham posebaj), potem sledi spanje, kakšno urco..pa potem okoli 19h večerja(mlečna kašica), okoli 20h dojenje in spat...vmes spije pol litra čaja, kakšen keks, včasih malo kruha...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem