cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rabila bi nujno MELEM!!!!

clock-img

21.03.2011, 19:43

clock-img

atina1

pencil-img

129

Pozdravljene!

Imam 8 mesečnega sinčka, ki ima atopični dermatitis. Zadnje tri mesece je že tako neznosno,ponoči nič ne spimo, nonstop se praska po glavi, ker ga že vse srbi. Smo pa dobili od dermatologa hidrokortizon kremo, saj pomaga, samo se nonstop ponavlja.

Zato naprošam, če mi lahko katera zrihta v najkrajšem času to kremo iz beograda, bila bi ji zelo hvaležna.

Hvala

clock-img

21.03.2011, 20:24

clock-img

majila

pencil-img

2

Če ga rabiš nujno, piši Saneli na mail, ti ga sigurno takoj pošlje. Kolikor sem videla na drugem forumu, te pride cena isto ali ga naročiš pri Saneli ali pa direktno v Bedogradu (če ti pošljejo po pošti). Jaz na tvojem mestu ne bi nič čakala, kdaj bo kdo šel v Beograd, saj melem preverjeno - takoj!!! - pomaga user posted image

clock-img

21.03.2011, 21:24

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

http://www.moja-lekarna.com/p-742-melem-zascitna-krema-30-g.aspx

ali ni to eno in isto? za kaj pa vse pomaga ta melem? predvidevam da pri hudih težavah z dermatitisom bolj ne kot ja?

clock-img

22.03.2011, 08:39

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

melem kremo imajo pri nas v lekarni če je to ista krema. na škatlici piše melemuser posted image

clock-img

22.03.2011, 10:44

clock-img

majila

pencil-img

2

Ne, ta melem ni ista krema, gre se prav za melem za kožne bolesti iz Beograda, ki res zdravi kožo in atopični dermatitis - tudi tistega v zelo, zelo hudi obliki.

clock-img

22.03.2011, 10:56

clock-img

atina1

pencil-img

129

Ja, kot je že napisala majila, to je zeliščna krema, ki zdravi AD, jaz še sicer nimam izkušenj z njo, sem pa vstopila zdaj v kontakt s sanelo, da vidimo če mi bo lahk zrihtala, ker mi več drugega ne preostane, ker res več ne spimo skoraj nič zaradi praskanja.
A ima katera izkušnje s to kremo, majila mogoče ti?

clock-img

22.03.2011, 11:37

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

aha.....sem mislila pomagat; pa nimam pojma o tem user posted image . upam da čim prej dobiš...

clock-img

09.05.2011, 13:55

clock-img

mesecmaj12

pencil-img

10

Jaz imam to kremo doma, lahko dobiš, ker jo imam "na zalogi". Krema zares pomaga. Mi smo se leto in pol borili z raznimi kortikosteroidnimi mazili, antibiotičnimi mazili, homeopatai, bioenergetiki,...., krema nam je pomagala.

clock-img

13.05.2011, 23:56

clock-img

Daisy_

pencil-img

11

Ta melem je res zakon. Samo problem je, da je v Srbiji milijon melemov in je tezko ugotovit kateri je pravi. Nas malcek je bil tudi od drugega meseca naprej ves zatečen in pikast, pa mu ni nic pomagalo, dokler nisem od sestricne (ki se ji tudi ne sanja kaj je to zaena krema) dobila "cudeznega" melema user posted image No, zdej je star 11 mescev in krema je posla, narocila kolegu naj mi jo prinese iz Srbije in itak ni prava user posted image Tko da je spet ves pikast user posted image
Vidim, da veste kje se ga da dobit zato bi vas prosila za link oz. kontakt od sanele. Bi jo re rada cim prej dobila, se preden rata cist zabuhel user posted image

clock-img

14.05.2011, 08:42

clock-img

Minja 80

pencil-img

48

pre nekoliko dana sam donela nekoliko melema za mame sa foruma i jedna od njih, koja je narucivala od sanele je rekla da ije pakovanje isto kao kod saneline kreme samo sto je ona skinula onaj deo etikete na kojem pise proizvodjac i kontakt adresa. tako da ako mesecmaj12 ima kremu od g.vasića onda je to pravi melem.
inace melem kosta 2400 (pozovi vasica pa proveri) ja sam ga kupovala proslog ponedeljka.

lp

clock-img

20.05.2011, 13:57

clock-img

mesecmaj12

pencil-img

10

Ja ta krema je od Vasiča, vendar jih trenutni nimam, ko bom imela koga, ki bo šel dol, bom lahko dobila spet.
Trenutno pa žal nimam.
je pa krema reeess carska!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem