cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rab - hotel Padova

clock-img

10.04.2006, 09:21

clock-img

pi

pencil-img

918

Zanima me če je katera že bila v tem hotelu in kako ste bili zadovoljni.

Hvala!

clock-img

10.04.2006, 11:02

clock-img

Češnja

pencil-img

51

Mi smo bili lani in smo bili zadovoljni tako s hrano, kot z nastanitvijo. Osebje prijazno. Kopat smo se hodili enih 15 minut hoje proti kampu, ker je bila tam senčka in plaža taka z drobnimi kamenčki. Dosti je zalivčkov. Zvečer smo šli pa obvezno na sprehod do Raba, kjer je lepo urejen park z igrali za otroke.

Lp

clock-img

10.04.2006, 11:15

clock-img

pi

pencil-img

918

Super. najlepša hvala za odgovor.

clock-img

10.04.2006, 12:23

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hrana odična jaz sem le jest hodila v tale hote,ker smo bivali v eni vili le prehranjevali smo se v hotelu.Nimam kaj za rečt.Predlani pa sma bila na Rabu v Imperialu in je bila hrana zelo,zelo slaba.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

10.04.2006, 16:46

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Tudi mi smo bili prejsnje leto na Rabu v tem hotelu in res je bilo vse v redu...hrana odlicna in sobe urejene...do Raba je cca.10 minut tako da je zelo blizu...
Edino kar meni osebno ni bilo vsec je plaza ki je v bistvu sploh ni...en velik beton pred hotelom in nobene sence nikjer....smo hodili pa z avtomobili v zalivcke kjer je bilo odlicno...

Priporocam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem