cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RR Obdarajanje in Objemčki

clock-img

30.12.2009, 12:04

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Če še niste pogledali, prebrali prispevka to storite na tej povezavi

http://www.ringaraja.net/video.html

Odlična akcija, hvala vsem!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 12:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.12.2009, 20:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

Sem mamica, ki je tudi šivala objemček s svojim sinčkom. Ta čas sva zelo lepo preživela, ker mi je tudi Aleks pomagal še posebej z dobrimi napotki. So pa podobne objemčke dobili tudi naši otroci, ker smo jih mamice še 1x šivale in jim jih je prinesel dedek Mraz v vrtcu kot darilo. Hvala vam tudi v imenu naju, ker sva ta čas preživela skupaj in sva se zelo zabavala, se pogovarjala o "globokih" temah kot so bolnica in bolni otroci.
ZELO LEPA AKCIJA IN SI ŽELIM, DA JO PONOVITE TUDI DRUGO LETO!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

31.12.2009, 16:49

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Lex iskrena hvala! Tudi nas veseli, da je akcija tako super uspela. Se bomo potrudili in ponovili tudi drugo leto!user posted image

clock-img

11.01.2010, 21:55

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

RR Objemčki, tudi na televiziji, jutri, 12.1.2010 si reportažo lahko ogledate na TV3 ob 12,40. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem