cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RR-labirint

clock-img

14.02.2009, 07:39

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Jest se na temu RR-ju ne znajdem več. Če hočem prit na moj stari dobri forum, moram hodit "okol rit v varžet" pa še to moram met srečo, da se ne izgubim.
V čem je zdej bistvo vsega. Zadeve so z leta v leto bolj komplicirane. A se to res ne da malo manj komplicirano narest?

Če hočem priti na en klinče čvek, klikam na vse mogoče zadeve, da se mi potem odpre zadeva. No, pa brez zamere. Mislt je treba tudi na tiste stare uporabnice, ki se držijo reka "kar se janezek nauči, to janezek zna."

376 podforumov? A je tega res treba, no? Pa kritiko ne vzet kot zlonamerno. To je samo moje dobronamerno mnenje.

lp, c.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

14.02.2009, 08:05

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Portal RR je postal mnogo več, kot le forum. Temu se prilagaja tudi oblika celotnega portala.

Da pridete na forum morate le v zgornji vrstici med storitvami (kjer piše rubrike, storitve, koledarji), ki jih ponujamo izbrati forum in ste na cilju. Ali pa pod rubriko zadnje s foruma kliknete vsi forumi in izberete vašega. Če se pa kdaj izgubite pa zagotovo najdete kaj novega, to pa tudi ni tako slabo user posted image .

clock-img

14.02.2009, 17:55

clock-img

puncica

pencil-img

9847

no men je z vsako preuredvijo forum bol  beden, ostalih stvari na portalu pa itak ne berem, ampak ker vem da se spremenilo nič ne bo, je pač čist preveč dnarja v igri očitno to nakazujejo tud reklame, se pač temu prilagajam kokr morem in znam. Je pa res da kr neki cajta nisem po novem našla ZS, pa nisem tolk butasta za računalnike. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

14.02.2009, 18:49

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

V moja ringaraja imate praktično vse na enem mestu. Sporočila, debate, nastavitve...vse, kjer sodelujete in objavljate vaša sporočila.

Koliko in kako uporabljate portal je seveda odvisno od vas, je pa na voljo zelo veliko raznoraznih uporabnih infiormacij in to brezplačno v rubrikah, iskricah, koledarjih in na forumu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem