cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RODOVNIŠKI SHIH TZU MLADIČEK-naprodaj

clock-img

13.01.2011, 10:14

clock-img

mistyren

pencil-img

2

Topel in ljubeč dom išče naš zadnji samček iz rodovniškega legla. user posted image Star je 11 tednov, čipiran, tetoviran in cepljen. Je nežna dušica,user posted image pripravljena da nekomu naslednjih 14 let greje naročje. Je črno bele barve, prevladuje črna, tačke in ovratnik so v beli barvi. Slike so vidne na naši spletni strani http://allmystical.webs.com/, več pa jih lahko pošljemo tudi na mail.
info 030 617 030

clock-img

13.01.2011, 12:29

clock-img

pejka

pencil-img

217

Joj, mora biti cuker! Ne morem pogledat, ker nič ne pokaže.

Mi smo ga imeli belo rjavega. Smo ga čist scrkljali. Pol je pa na našo veliko žalost pri 13 letih odšel v pasja nebesa. Zdej bi ga pa takoj spet imela, pa moj ne pusti. user posted image
Se  bom kar odselila pa shi tzuja kupila!

clock-img

24.01.2011, 09:45

clock-img

mistyren

pencil-img

2

http://allmystical.webs.com/

Evo ta povezava deluje. Še vedno išče ljubeč dom. Shih tzu-ji so najbolj zvesta pasja bitja kar jih poznam. Ne povzročajo alergij, nimajo vonja, talajo poljubčke non stop....
Navajen je hoditi ven, je že skoraj čisto navajen na čistočo, kakšna lužica še vedno uide, uglavnem pa vse opravi zunaj. Ubogljiv, pride na prvi klic, neskončno nežen,socializiran, je v stiku z drugimi psi in ljudmi....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem