cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ROŽMARIN - vejica oz. sadika

clock-img

11.08.2007, 10:12

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Hoj,

z morja sem prinesla dve srednje veliki vejici rožmarina... gospa, katera jih ima na vrtu, mi je zatrdila, da jih lahko dam v zemljo in da bodo zrasel v grmiček?! user posted image user posted image
Je katera že sadila rožmarin?

Lp A

clock-img

11.08.2007, 10:18

clock-img

triša

pencil-img

550

Ja že ene 10x. Probala sem že vse živo pa se mi ni prijel. Vejico sem dala v vodo da je pognala korenine potem sem jo posadila pa se ni prijela, pol sem posadila vejico brez korenin pa je bla suha v enmu tednu, pa sadika se tudi ni prijela.....
Jaz sem že obupala.

clock-img

11.08.2007, 10:28

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Odlično...user posted image user posted image user posted image najboljše, da ga kar posušim in ga imamo kot suho začimbo...

Ma ne vem... Eni pravijo, da bi se morala vejica prijeti v zemlji, samo da jo moraš pa non-stop zalivat... Zdaj mi pa res ni jasno...
Sem bila prepričana, da morajo biti korenine...

Lp A

clock-img

11.08.2007, 10:35

clock-img

moci

pencil-img

5572

meni je pa lepo pognal korenine v vodi in potem veselo rasel naprej v lončku

clock-img

11.08.2007, 10:53

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Uh, kolikokrat že, zdaj je pravi cajt, jaz sem ga dala v vodo in ko je naredil koreninice, sem ga lepo previdno posadila. Pri nas doma vedno tako delamo, naša mama kar v zemljo vtakne in se ji primejo vejice. Sicer ne vedno vse a večina se jih. Jaz sem si lani na morju nalomila ob eni zapuščeni hiši precej vejic in se mi je skoraj vse prijelo tako, da sem še tašči dala posajenega. Meni lepo raste, letos je že cvetel

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem