cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RIBE

clock-img

05.10.2004, 08:49

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Nekje sem prebrala, da ribe otroku ne dajemo še pri 6 mesecih, spodaj sem pa prebrala recepte za makarone s tuno. Ali je to mišljena tuna iz konzerve in ali se lahko daje 6 mesečniku?

clock-img

05.10.2004, 11:09

clock-img

Anonimen

:duda:ciao... nam je bilo odsvetovano da bi otroku do enega leta dali ribo.c pri našemu celo do treh let,ker imamo v družini alergike.:zmeden::zmeden::zmeden:Pa vseeno ne razumem saj so moji zrasli pa moj mož sin ribiča pravtako na ribah.Mi smo dali tamalemu že tuno iz konzerve jesti pa ni bilo nobene reakcije,mislim pa da pri šestmesečniku bi še malo počakala..papa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

06.10.2004, 12:28

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Ravno včeraj sem vprašala za ribe v posvetovalnici, pa je rekla naj počakam do 1. leta ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

15.10.2004, 21:50

clock-img

ESA

pencil-img

34

V otroški paparici piše, da lahko je ribo po 8. mesecu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem