cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RDEČ QUINNY

clock-img

16.09.2004, 10:11

clock-img

ava

pencil-img

15

Ali je kdo izmed vas zasledil, da bi kje prodajali Quinny-ja Freestyle ali Formulo trikolesnika v živo rdeči barvi?Povsod imajo samo brick barvo...
Hvala za pomoč.

clock-img

16.09.2004, 10:31

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Jaz imam trikolesnik v živo rdeči barvi in malo črne kombinacije kupili smo ga v Avstriji trgovina Kika.

clock-img

16.09.2004, 12:34

clock-img

Aly

pencil-img

241

Mislim, da je v živo rdeči barvi Quinny le FORMULA, sem ga videla v živo na ulici, medtem ko so ostale barve (Freestyle) res le brick...... Pozanimaj se glede naročila pri Infantinu ali pri Schmidu v Avstriji...

LP :rozica: Aly

clock-img

16.09.2004, 14:53

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ava, iz prve roke: Quinny Formula v odtenku 'Ferarri red' je iz lanske kolekcije in se ga ne da več kupiti (umik iz proizvodnje)- razen, če kje zaslediš rabljenega. Midva sva ga iskala pri nas, v Avstriji, Ita, Nemčiji- nikjer ni bil več dobavljiv.
Vem pa, da se na Ebayu lahko kupi košara Dreami iz te lanske kolekcije- lahko bi kombinirala in bi tako imela vsaj voziček s košaro živo rdeče barve.
Midva sva vzela srebrno- sivo Formulo iz letošnje kolekcije in je tudi zelo lepa.

Pa-pa

clock-img

17.09.2004, 11:42

clock-img

ava

pencil-img

15

Hvala vsem za pomoč. Res sem si želela ravno živo rdečega, ker mi je ta barva ena ljubših. Sem pa že sama ugotavljala da najbrž ne bo šlo.Na angleškem e-bayu ga imajo točno takega kot sem ga hotela, pa ga žal ne dostavljajo drugam, kot po Angliji. Všeč mi je tudi Hauck-ov Asahi Twister, ta je dobavljiv v rdeči barvi, me pa zanima vaše mnenje,če se ta voziček kaj bistveno razlikuje od Quinny-jev?Tudi cena ni bistveno nižja, me pa zanima mnenje tistih, ki imate Quinnyja če so res tok vrhunski in kvalitetni ali so pač bolj modna muha? Kaj pa mislite o varnostem loku,(tega ima tudi Quinnyjev Freestyle Comfort) ali so otroci zaradi njega res raje v vozičku, ker ni potrebno, da so strogo pripeti?
Hvala, lep pozdrav in prijeten vikend!

clock-img

17.09.2004, 16:14

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Glede Asahijev- Formuli je najbolj podoben Asahi Typhoon, fuuuul lep(((-: Imajo jih pa seveda tudi v živo rdeči barvi((-:
Kar se Quinnyjev tiče..res so kvalitetni in super, ampak spet odvisno, kateri model imaš v mislih. Npr. Fashion je meni osebno pretežak in prevelik..Formula pa se mi zdi krasen, lahek, super gre po ovinkih- ga ne zamenjam za nobenega drugega(-: Comforta pa žal nisem preizkusila- ne vem, kako je s tem prvim kolesom, ki se obrača za 360 stop.
Kar se varnostnih lokov tiče- naš ga nima, ima pa 'pas' za pripenjanje, kar se mi zdi praktično in udobno...
Malce preizkusi- vsakemu odgovarja kaj drugega((-:

LP

clock-img

18.09.2004, 11:21

clock-img

ava

pencil-img

15

ki imate izkušnje s kupovanjem na e-bayu, mi lahko kdo pove kakšni stroški še spadajo zraven, ali je kakšen davek in koliko približno stane pošiljanje cca 20 kg težkega predmeta avionsko iz Velike Britanije v Slo, pa koliko časa pribljižno čakaš?
Lepa hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem