cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RDEČINA OKOLI OČI

clock-img

10.12.2005, 17:12

clock-img

inara

pencil-img

135

NAŠA PUNČKA JE STARA 6 MESECEV IN IMA ŽE KAK MESEC RDEČINO OKOLI DESNE UČKE, ČEPRAV SI POGOSTO MENCA OBE UČKE(KOLIKOR SE DA JI TO PREPREČUJEMO, DA SI NE IRITIRA KOŽE).PRI ZDRAVNICI SEM DOBILA VLAŽILNO KREMO TER KREMO NA BAZI OLIVNEGA OLJA, VENDAR ŽAL NE VIDIM NOBENIH SPREMEMB.
ALI IMA OZIROMA JE KATERA IMELA PODOBEN PRIMER?POMAGAJTE MI.

HVALA IN LEP POZDRAV :INARA

clock-img

13.12.2005, 01:34

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ali imate doma mogoče kakšno žival,ali imate po stanovanju kakšne živalske kože?
Lahko bi bila kakšna alergija(na živalsko dlako) ali prah.Če se bo to ponavljalo,zahtevaj napotnico za alergologa(mogoče preventivno),da se izključi alergija.
Lahko je tudi kaj v zvezi s hrano.Naš je bil otečen,pa še rdeč okoli oči.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.01.2006, 09:42

clock-img

Jelka2

pencil-img

2

user posted image  Pri moji punčki se je ta rdečina okoli levega očka začela pojavljati okoli 5 mes., jaz nisem imela toliko za mar, ko pa so mi drugi rekli zakaj ma vnetega očka, sem šla pri 10 mes in pol k zdravniku z njo. Ugotovila je da ima moja punčka vneto oko ter da je "verjetno" alergogena, kar sem jaz razumela kot da je lahko alergična na kako hrano ali kaj takega...dobila je ANTIBIOTIK tobrex, pa po 14 dneh še ni bolje...tako da je veliko verjetnosti da je posledica alergije. Sedaj pa je največji problem pri otroku ki že skoraj vse je, izločiti vso prehrano in od začetka uvajati oz. preizkušati na kaj bi lahko bila alergična...lahko pa bi jo dali na testiranje...ampak imamo tako zoprno zdravnico, da se ji sploh ne upam reči to...VZTRAJAJTE IN SPRAŠUJTE ZDRAVNIKA, KAJ BI TO BILO,pri vašem otroku...največkrat te kar odslovijo, češ da ni nič...ne dajte se tako zlahka.LP

clock-img

31.01.2006, 13:20

clock-img

Lana74

pencil-img

17

Rdečina okrog oči je ponavadi alergija na žitarice. Poskusi jih izločiti za nekaj časa, pa boš videla.

clock-img

31.01.2006, 19:03

clock-img

tins

pencil-img

385

Tudi mi imamo zaradi alergije rdečino okrog 1 očesa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem