cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RA - podaljšanje porodniške?

clock-img

21.07.2008, 17:34

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

Pozdravljene punce,

doma imam slabih 4 mesece starega sinčka, s katerim sva bila napotena v RA in h fizioterapevtu zaradi diagnoze ekstenzijski vzorec in asimetrija. V RA smo že bili kjer so nam pokazali pravilni handeling in vaje, ki naj jih izvajamo doma.
Zanima me ali lahko zaradi tega uveljavljam podaljšanje porodniške? Je katera že zaprosila in kaj se mora oddati. Vem, da je za to še čas, a me vseeno zanima.

Hvala za odgovore!
Pozdravček vam in vašim sončkom.....user posted image

clock-img

21.07.2008, 18:39

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Mi smo dobili podaljšano,samo mi imamo še kup zdr. težav.
Tako bom rekla,na poročilo naj fizioterapevt napiše,da otrok potrebuje veliko nege matere bla bla bla.
tako je ena moja prijateljica prosila in je dobila podaljšano

clock-img

21.07.2008, 23:11

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Meni je morala pediatrinja iz RA napisat poročilo- al ako se naj izrazim, pač mnenje no, ker so na CSD-ju pač hotli to kot prilogo k prošnji. Pa dala sem še vse izvide zravn, ampak nekatere so samo z mnenjem pediatra dobile podaljšano!

clock-img

26.07.2008, 12:17

clock-img

Anonimen

Meni je P v RA sama rekla naj dam vlogo, priložila sem pa samo izvid, pa sem dobila ugodeno podaljšanje.

clock-img

28.07.2008, 12:40

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

Hvala punce. Bomo videli....vsekakor bomo probali s podaljšanjem pa kar bo, pa bo user posted image .

Uživajte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem