cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Quinny fashion 3 xl-katera ga ima, pomoč

clock-img

09.06.2004, 11:48

clock-img

malika

pencil-img

3199

Včeraj sem slučajno ugotovila, da se tisto polkoržno zapiralo pri sednem delu morda zlomljeno? Sedela sem za mizo in voziček potiskala naprej in nazaj, s tem da sem ga držala za tiso polkrožno stvar. Potem pa se mi je zazdelo, da se notri pod zaščitno prevleko nekaj premika.Ali je možno, da je tovarniško že "zlomljeno" na dveh gibih, ravno na ovinku ? Ali pa smo ga sami zlomili, ko ga dajemo v avto?
Pa gledam navodila pa nič nikjer ne piše o tem Drugače pa nič ne moti, mogoče je celo malo priročno!

clock-img

09.06.2004, 11:51

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Morda pokliči v Infaltino trg. v Kranj, oni so uvoznik in povej tako kot si napisala, pa ti bodo svetovali

pa-pa

Ampak še vedno sva istega mnenja kja? Da so najboljši na svetu, a ne

clock-img

09.06.2004, 11:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja mnenje o njih stane nespremenjeno.

Pa misliš, da bi me razumeli tak kot sem zdaj napisala-po domače? Najprej bi se rada pozanimala, če to tako mora biti, ker bi v nasprotnem primeru kar uveljavlala garancijo. Saj veš- to je že bilo tak, mi nismo nič delali

clock-img

09.06.2004, 11:57

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Če je v garanciji se pa sploh ne sekiraj in tako

Samo čudno se mi zdi. Moj Maxi Taxi Speedi je b.p. oz. še vedno super fajn, pa nevem kaj vse smo že počeli z njim.

Sporoči, kaj si uredila, če boš tja klicala.

pa-pa

clock-img

09.06.2004, 17:02

clock-img

Anonimen

ja, to misli ja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem